You are in www.tuugo.dk Please select the language you prefer:

Close

Close

  We have detected that you are in USA. Don’t you want to visit    USA   www.tuugo.us?

id011999445360
Other search results for: Parterapi
REQUEST TO REMOVEParterapi i København | Parterapeut i København hjælper ...
https://parterapi-parterapeut.dk/

Parterapi er derfor psykoterapi med to voksne mennesker i en personlig relation, der sammen, og hver for sig, skal skabe forandring. Min metode er fænomenologisk, relationel- og procesorienteret. Når du og din partner er inde til parterapi vil I opleve, at jeg inddrager værktøjer og teorier omkring personprofiler og personlighedsstruktur. 

REQUEST TO REMOVEParterapi Tomas Friis | Kan forholdet reddes med parterapeut?
https://www.tomasfriis.dk/om-parterapi/

Parterapi hjælper jer med at finde de ubevidste krav, I stiller til hinanden, med at komme i kontakt med jeres egne behov, samt at justere forventningerne både til jer selv og til kæresten. Vi finder den adfærd, som skaber afstand – og metoder til at ændre denne adfærd. 

REQUEST TO REMOVEHvorfor parterapi
https://www.anndalum.com/parterapi/hvorfor-parterapi/

Ja, parterapi virker uden tvivl. De sidste undersøgelser inden for emotionsfokuseret parterapi viser klart og tydeligt, at parterapi virker og vældig godt endda. 7 ud af 10 par, der indgik i et kontinuerligt forløb 8-15 gange, fik et markant bedre parforhold, der holdt – også på længere sigt. Og hvad med succesraten? 

REQUEST TO REMOVEParterapi hjemme - gør det selv og øvelser - Sutra.dk
https://www.sutra.dk/parterapi

Gør det selv parterapi - hjemmeparterapi gør jer klog på problemerne, sparer tid og penge. Parterapi hjemme - gør det selv. Parterapi kan redde jeres forhold. 

REQUEST TO REMOVENRK TV – Parterapi
https://tv.nrk.no/serie/parterapi

Er du passiv-agressiv, ekstremt egoistisk eller bare sykelig sjalu? Vil du redde forholdet, er denne serien noe for deg. Norsk humorserie. 

REQUEST TO REMOVEParforholdet i fokus - SonneRasmussen.dk
http://www.sonnerasmussen.dk/parterapi/

Parterapi kan være et dialogskabende værktøj for en “lykkelig skilsmisse”. det kan også i helt sjældne forekomme at parterapi bliver til separation i alt mindelighed. Udfaldet kan også være, at hver af parterne får særlige hjemmeopgaver eller tiltag, som de skal tage fat på, som eksempelvis hvordan viser i hinanden jeg elsker dig. 

REQUEST TO REMOVEParterapi med en Praktiserende Parterapeut - Ring 32167777 ...
https://parterapi.dk/

Parterapi med en Parterapeut løser problemer Parterapi.dk er DK’s største udbyder af Parterapi og Sexologisk Rådgivning og vi består af 46 Psykologer, Parterapeuter & Praktiserende Psykoterapeuter. Vi tilbyder Parterapi og Sexologisk Rådgivning som har en dokumenteret effekt og kan hjælpe alle uanset alder, uddannelse og trosretning. 

REQUEST TO REMOVEParterapi København. Bryd negative mønstre med parterapi ...
https://www.parterapi.info/

Parterapi hjælper jer til at afsløre det destruktive samspil og erstatte det med et kærligt. Der kan være mange problemer i kærlighedsforhold og mange problemer der kan tages op i parterapi. Børneopdragelse, økonomi, opgavefordelingen, arbejder der fylder for meget osv. 

REQUEST TO REMOVEParterapi i Århus v aut. og erfaren psykolog
https://heidiagerkvist.dk/parterapi-aarhus/

Parterapi giver nye kompetencer. I parterapi træner vi de kompetencer, der bidrager til højere tryghed i jeres parforhold, og dermed mere tilfredshed i og med parforholdet. Det handler bl.a. om evnen til at række ud og være til rådighed for at kontakten kan genskabes, selvom du måske har lyst til at give op eller skælde din partner ud. 

REQUEST TO REMOVEParterapi - bedre kontakt og klar kommunikation.
https://www.sensetik.dk/parterapi

Parterapi Kærlighed, parforhold og god kommunikation. I parterapi arbejde vi på at give kærligheden mellem to mennesker de bedste betingelser, så det er kærligheden, der fylder og danner grundlag for samværet i modsætning til spil, afstand og lukkethed. 

REQUEST TO REMOVEParterapi: Sæson 1 – Kommunikationen | Se online her | DRTV
https://www.dr.dk/tv/se/parterapi/parterapi-2/parterapi-1-kommunikation

Dansk satire fra 2019 Er du passiv-aggressiv, ekstremt egoistisk eller jaloux? Kan du og din partner ikke finde ud af at tale sammen - eller trænger du til at din mand viser sig som en mand? Måske trænger dit forhold til en tur i parterapi? I satireseri 

REQUEST TO REMOVEParterapi
https://tvguide.vg.no/program/parterapi-2019

Er du passiv-aggressiv, ekstremt egoistisk eller jaloux? Måske trænger dit forhold til en tur i parterapi? I satireserien Parterapi går 11 helt almindelige par med Jesper Groth i hovedrollen i parterapi for at løse livets største samlivsproblemer. 

REQUEST TO REMOVEParterapi
https://www.psykologiteamet.se/privatperson/22-parterapi

Parterapi. Vi arbetar med den kliniskt testade behandlingsmodellen IBCT (Integrative Behavioural Couples Therapy). Genom att strukturerat behandla områden som intimitet/sexualitet, tillit, arbetsfördelning och/eller svartsjuka strävar man att nå ökad förståelse för olikheter, ... 

REQUEST TO REMOVEParterapi: Sæson 1 – Kommunikationen | Se online her | DRTV
https://www.dr.dk/drtv/episode/parterapi_-kommunikationen_147013

Dansk satire fra 2019 Er du passiv-aggressiv, ekstremt egoistisk eller jaloux? Kan du og din partner ikke finde ud af at tale sammen - eller trænger du til at din mand viser sig som en mand? Måske trænger dit forhold til en tur i parterapi? I satireseri 

REQUEST TO REMOVEParterapi hos erfaren parterapeut | Parterapi Midtjylland
https://www.parterapi-midtjylland.dk/parterapi/

Parterapi- kvinder og mænd. Det er min erfaring, at det ofte er kvinden, der først får ideen om, at parret bør opsøge parterapi. Kvinder har, med udgangspunkt i menneskets historie, et mere udviklet sprog for følelser, end mænd. For mange mænd, er tanken om parterapi… 

REQUEST TO REMOVEParterapi | Parterapeut i Odense › Center for Livskunst
https://terapi-coaching.dk/parterapi/

Parterapi er for jer, der ønsker at styrke og udvikle jeres parforhold. Mange par henvender sig, fordi de i visse situationer er kørt fast og ikke kan nå hinanden. Målet med parterapi er, at man lærer at forstå både sig selv og sin partner bedre, samt får mod og lyst til ændringer i … 

REQUEST TO REMOVEGenfind kærligheden - Parterapeut København | Lone ...
https://parterapimk.dk/

Jeg er meget glad for min beslutning om at været gået først i parterapi og siden individuel terapi… Martin. Når man møder en ny partner i en moden alder, kan man ikke bruge ordet “plejer”! Derfor kan… Thomas. Min kæreste og jeg begyndte i parterapi hos Lone ... 

REQUEST TO REMOVEParterapi - Find hinanden igen med parterapi i Kolding hos ...
https://nilslind.dk/parterapi/

Få effektiv hjælp med parforholdet via parterapi hos Nils Lind i Kolding. Book en gratis forsamtale her 

REQUEST TO REMOVEUtroskab i parforhold | Parterapi København ...
https://parterapi-parterapeut.dk/utroskab/

Ved parterapi omkring utroskab, er det altid lettere at forebygge og udvikle end at reparere og helbrede. Her hjælper Parterapi-parterapeut.dk i København her primært tre klientgrupper: Dem der allerede har været i parterapi ved utroskab. Dem der ikke har fået behandlet deres utroskab med parterapi. 

REQUEST TO REMOVEParterapi
https://www.aalborgfamilieterapi.dk/individuel%20samtale%20individuel%20terapi/parterapi.html

Parterapi. Kan I genkende et eller flere af følgende udsagn? Gentagne konflikter som skaber afstand og dårlig kontakt imellem Jer? Oplever I at du og din partner ofte misforstår hinanden? 

 
We and third party providers from us use cookies on our pages. By continuing to browse our pages you agree to that and accept our Cookie Policy.