You are in www.tuugo.dk Please select the language you prefer:

Close

Close

  We have detected that you are in USA. Don’t you want to visit    USA   www.tuugo.us?

 •  

  About Us

  På midten af Sjælland ligger Vektropol - et mindre reklamebureau med stor erfaring indenfor visuel branding til virksomheder i alle størrelser. Gennem årene har vi løst opgaver for både iværksættere, for store virksomheder og foreninger og alt der findes midt imellem.

  Vi er specialister i WordPress webdesign, i at designe et firmalogo der huskes, og ikke mindst i øvrigt grafisk design og online marketing. Vi kan sammensætte en 360 graders pakke, så virksomheder kun har behov for et bureau.

  Indenfor webdesign leverer vi design der står ud fra mængden, og hastighedsoptimering, SEO m.v. er altid en del af pakken. På det grafiske område har vi stor erfaring med at designe visuelle identiteter, der sørger for at din målgruppe bliver opmærksom og genkender dit brand.

  Læs meget mere om os og det vi kan på hjemmesiden.

       |   Our company in social networks

 
Merianhaven 8, 4330
Show on map
id0110003642656
VektropolMerianhaven 84330HvalsøSjælland25342772 https://static.tuugo.dk/images/301/908/vektropol_.jpg https://static.tuugo.dk/images/301/908/vektropol_.jpg
 
We and third party providers from us use cookies on our pages. By continuing to browse our pages you agree to that and accept our Cookie Policy.