You are in www.tuugo.dk Please select the language you prefer:

Close

Close

  We have detected that you are in USA. Don’t you want to visit    USA   www.tuugo.us?

Close X

UngTerapi
   Not evaluated yet
 
Skoubogade 1, 4, 1158
Show on map
id0110003642405
Other search results for: UngTerapi
REQUEST TO REMOVEUngTerapi
https://ungterapi.dk/

Hos UngTerapi hjælper vi kun unge, og vi er blevet rigtig dygtige til det. Vi er selv unge psykologer. Og vi ved selv hvad det vil sige at være ung i dag. Ungdomsvenlige priser. Priserne er sat så langt ned som muligt, uden at vi går på kompromis med kvaliteten. 

REQUEST TO REMOVEUngTerapi - Psykologer til unge og studerende i København
https://ungterapi.dk/om-os/

UngTerapis historie. Som nyuddannet psykolog tænkte Maja Vain Gilbert, at der manglede et sted, hvor unge mennesker kunne få psykologhjælp som var til at betale, fra dygtige psykologer – som selv var unge og selv forstod hvad det vil sige at være ung i dag. November 2014 stiftede hun derfor UngTerapi, og startede med selv at have klienter 1 dag om ugen i et lille lokale på Vesterbrogade. 

REQUEST TO REMOVEMoterapi.dk | Kom i Familieterapi, parterapi, ungterapi ...
https://moterapi.dk/

Hos Moterapi kan jeg hjælpe dig/jer til at forstå og bearbejde svære følelser eller situationer, som påvirker dagligdagen. Læs mere om terapiformerne her → 

REQUEST TO REMOVEUngTerapi - Home | Facebook
https://www.facebook.com/UngTerapi.dk/

UngTerapi, Copenhagen. 483 likes. UngTerapi tilbyder psykologhjælp til studie- og ungdomspriser i København. Vi giver unge og studerende den hjælp de har brug for - uden ventetider. 

REQUEST TO REMOVEUng Terapi i København - Sundhed og Wellness ...
https://studenterguiden.dk/UngTerapi/Koebenhavn/SundhedOgWellness/byguidested/3953

UngTerapi specialiserer sig i problematikker du ofte er oplever som ung, såsom utilfredshed med livet og en generelt følelse ikke at slå til, kæreste/dating-problematikker, angst - herunder eksamensangst -, spiseforstyrrelser, ensomhed, depression, familieproblemer, studiestress og lavt selvværd. 

REQUEST TO REMOVEUngTerapi - YouTube
https://www.youtube.com/channel/UC85ZxxlpgClwipk6Uhr1ong

UngTerapi er et psykologhus med speciale i unge. Vi er et fællesskab af unge psykologer i København, som elsker at hjælpe unge. Fordi vi selv er unge, kan vi... 

REQUEST TO REMOVEUnge og coronavirus | DR
https://www.dr.dk/undervisning/vejledning/tema/unge-og-coronavirus

Se videoer fra UngTerapi om, hvordan man som ung og som underviser på ungdomsuddannelserne skal forholde sig til coronavirus. Seneste artikler i temaet. 2:55. Vejledning 12. mar kl. 16:00. Hvordan skal jeg forholde mig til coronavirusset? Vejledning 12. mar kl. 15:50. Til læreren: Unge og coronavirus. 

REQUEST TO REMOVEUngTerapi | LinkedIn
https://dk.linkedin.com/company/ungterapi

UngTerapi er en psykologpraksis, der har en mission om at udbyde psykologhjælp til studievenlige priser til unge og studerende i København. Vi mener, at alle unge har ret til at modtage kvalificeret terapi fra en psykolog til en pris, der matcher de fleste unges økonomiske situation. 

REQUEST TO REMOVEUngTerapi | Hjælp til unge der har ar på sjælen ...
https://moterapi.dk/ungeterapi/

Ungterapi kan hjælpe børn og unge, der har haft det svært gennem barndommen, og stadig kæmper med nogle af de svære følelser. 

REQUEST TO REMOVEPsykolog Klinik UngTerapi | Psykologkontakt
https://psykologkontakt.dk/psykolog/klinik-ungterapi

Velkommen til! UngTerapi er en psykologklinik bestående af unge psykologer, der brænder for at arbejde med andre unge. Det vigtige for os er at kunne tilbyde unge og studerende i København og omegn, kvalificeret samtaleterapi med mulighed for studierabat. 

UngTerapiSkoubogade 1, 41158København KHovedstadsområdet60808709 https://static.tuugo.dk/images/270/846/ungterapi_.jpg https://static.tuugo.dk/images/897/657/ungterapi_.jpg
 
We and third party providers from us use cookies on our pages. By continuing to browse our pages you agree to that and accept our Cookie Policy.