You are in www.tuugo.dk Please select the language you prefer:

Close

Close

  We have detected that you are in USA. Don’t you want to visit    USA   www.tuugo.us?

Close X

UngTerapi
   Not evaluated yet
  •  

    About Us

    UngTerapi er et psykologhus til unge. Vi er et varmt fællesskab af unge psykologer, som elsker at gøre en forskel for unge der oplever problemer. VI har en stor gratis sektion på siden hvor du kan lytte til podcasts, teste dig selv og få tilsendt vores gratis minikurser. Du kan også tjekke brevkassen eller vores gratis guides. Velkommen til UngTerapi!

         |   Our company in social networks

 
Skoubogade 1, 4, 1158
Show on map
id0110003642405
Other search results for: UngTerapi
REQUEST TO REMOVEUngTerapi
https://ungterapi.dk/

Hos UngTerapi hjælper vi kun unge, og vi er blevet rigtig dygtige til det. Vi er selv unge psykologer. Og vi ved selv hvad det vil sige at være ung i dag. Ungdomsvenlige priser. Priserne er sat så langt ned som muligt, uden at vi går på kompromis med kvaliteten. 

REQUEST TO REMOVEUngTerapi - Psykologer til unge og studerende i København
https://ungterapi.dk/om-os/

UngTerapis historie. Som nyuddannet psykolog tænkte Maja Vain Gilbert, at der manglede et sted, hvor unge mennesker kunne få psykologhjælp som var til at betale, fra dygtige psykologer – som selv var unge og selv forstod hvad det vil sige at være ung i dag. November 2014 stiftede hun derfor UngTerapi, og startede med selv at have klienter 1 dag om ugen i et lille lokale på Vesterbrogade. 

REQUEST TO REMOVEMoterapi.dk | Kom i Familieterapi, parterapi, ungterapi ...
https://moterapi.dk/

Hos Moterapi kan jeg hjælpe dig/jer til at forstå og bearbejde svære følelser eller situationer, som påvirker dagligdagen. Læs mere om terapiformerne her → 

REQUEST TO REMOVEUngTerapi - Home | Facebook
https://www.facebook.com/UngTerapi.dk/

UngTerapi, Copenhagen. 483 likes. UngTerapi tilbyder psykologhjælp til studie- og ungdomspriser i København. Vi giver unge og studerende den hjælp de har brug for - uden ventetider. 

REQUEST TO REMOVEUng Terapi i København - Sundhed og Wellness ...
https://studenterguiden.dk/UngTerapi/Koebenhavn/SundhedOgWellness/byguidested/3953

UngTerapi specialiserer sig i problematikker du ofte er oplever som ung, såsom utilfredshed med livet og en generelt følelse ikke at slå til, kæreste/dating-problematikker, angst - herunder eksamensangst -, spiseforstyrrelser, ensomhed, depression, familieproblemer, studiestress og lavt selvværd. 

REQUEST TO REMOVEUngTerapi - YouTube
https://www.youtube.com/channel/UC85ZxxlpgClwipk6Uhr1ong

UngTerapi er et psykologhus med speciale i unge. Vi er et fællesskab af unge psykologer i København, som elsker at hjælpe unge. Fordi vi selv er unge, kan vi... 

REQUEST TO REMOVEUnge og coronavirus | DR
https://www.dr.dk/undervisning/vejledning/tema/unge-og-coronavirus

Se videoer fra UngTerapi om, hvordan man som ung og som underviser på ungdomsuddannelserne skal forholde sig til coronavirus. Seneste artikler i temaet. 2:55. Vejledning 12. mar kl. 16:00. Hvordan skal jeg forholde mig til coronavirusset? Vejledning 12. mar kl. 15:50. Til læreren: Unge og coronavirus. 

REQUEST TO REMOVEUngTerapi | LinkedIn
https://dk.linkedin.com/company/ungterapi

UngTerapi er en psykologpraksis, der har en mission om at udbyde psykologhjælp til studievenlige priser til unge og studerende i København. Vi mener, at alle unge har ret til at modtage kvalificeret terapi fra en psykolog til en pris, der matcher de fleste unges økonomiske situation. 

REQUEST TO REMOVEUngTerapi | Hjælp til unge der har ar på sjælen ...
https://moterapi.dk/ungeterapi/

Ungterapi kan hjælpe børn og unge, der har haft det svært gennem barndommen, og stadig kæmper med nogle af de svære følelser. 

REQUEST TO REMOVEPsykolog Klinik UngTerapi | Psykologkontakt
https://psykologkontakt.dk/psykolog/klinik-ungterapi

Velkommen til! UngTerapi er en psykologklinik bestående af unge psykologer, der brænder for at arbejde med andre unge. Det vigtige for os er at kunne tilbyde unge og studerende i København og omegn, kvalificeret samtaleterapi med mulighed for studierabat. 

UngTerapiSkoubogade 1, 41158København KHovedstadsområdet60808709 https://static.tuugo.dk/images/270/846/ungterapi_.jpg https://static.tuugo.dk/images/897/657/ungterapi_.jpg
 
We and third party providers from us use cookies on our pages. By continuing to browse our pages you agree to that and accept our Cookie Policy.