You are in www.tuugo.dk Please select the language you prefer:

Close

Close

  We have detected that you are in USA. Don’t you want to visit    USA   www.tuugo.us?

Udsatte børn og unge Nordjylland
     
 
Aalborgvej 31-33, Halvrimmen, 9460
Show on map
id0110003642002
Other search results for: Udsatte børn og unge Nordjylland
REQUEST TO REMOVEOm rådet - Rådet for Socialt Udsatte
https://www.udsatte.dk/om-raadet/

Rådet for Socialt Udsatte er talerør for samfundets socialt udsatte og sætter fokus på den samfundsmæssige forståelse af social udsathed, hvem der er socialt udsatte, og ikke mindst hvilken betydning samfundets overordnede politikker har for, at nogle mennesker bliver socialt udsatte.  

REQUEST TO REMOVEIndsatsområder - Rådet for Socialt Udsatte
https://www.udsatte.dk/indsatsomrader/

Er du borger og har brug for råd, vejledning eller anden hjælp med en konkret situation, du står i lige nu? Så klik her og se eksempler på organisationer, der kan hjælpe dig videre  

REQUEST TO REMOVECenter for Udsatte Flygtninge
https://www.udsatteflygtninge.dk/

Fra fagfolk til fagfolk. Kurser og foredrag. Bliv klogere med et kursus, oplæg eller fyraftensmøde. Center for Udsatte Flygtninge arrangerer kortere og længere forløb for professionelle og andre, der arbejder med integration af flygtninge.  

REQUEST TO REMOVENUBU - Nationalt Videncenter om udsatte børn og unge
https://www.nubu.dk/

Velkommen til NUBU Velkommen til NUBU. NUBU er et omdrejningspunkt for arbejdet med udsatte børn og unge på tværs af professionshøjskoler, forskning og praksis.  

REQUEST TO REMOVEForeningen af Døgn og Dagtilbud - fadd.dk
http://www.fadd.dk/

01-04-2019 . PRESSEMEDDELELSE: Forløb i naturen skal hjælpe udsatte unge med at mestre hverdagen. Et nyt initiativ skal over de næste tre år udvikle metoder og undersøge, hvordan natursociale forløb kan bidrage til udsatte unges evne til at kunne mestre deres eget liv.  

REQUEST TO REMOVESocialt udsatte - randers.dk
https://socialtudsatte.randers.dk/

Socialt udsatte. Hvad gør man, når tilværelsen pludselig ramler, og man føler sig fanget i en blindgyde uden nogen udvej? Det kan for eksempel dreje sig om problemer med hjemløshed, misbrug af rusmidler, kriminalitet eller psykiske problemer som angst eller depression.  

REQUEST TO REMOVEOrdbog - Center for Boligsocial Udvikling
https://www.cfbu.dk/om-cfbu/ordbog/

BL - Danmarks Almene Boliger. BL – Danmarks Almene Boliger (tidligere Boligselskabernes Landsforening) er en interesse- og brancheorganisation for cirka 650 almene boligorganisationer med tilsammen mere end 560.000 boliger fordelt på ca. 7700 boligafdelinger.  

REQUEST TO REMOVEFagprofessionelles møde med udsatte klienter - saxo.com
https://www.saxo.com/dk/fagprofessionelles-moede-med-udsatte-klienter_nanna-mik-meyer_haeftet_9788741271972

I Danmark kan 20.000 personer kategoriseres som udsatte klienter med meget komplekse problemer. Gruppen rummer personer, hvis tilværelse er præget af en kombination af psykiske lidelser, misbrug, kroniske sygdomme, hjemløshed og fængselsophold.  

REQUEST TO REMOVEKampvogn - Wikipedia, den frie encyklopædi
https://da.wikipedia.org/wiki/Kampvogn

En kampvogn er et svært pansret, militært køretøj, som er udstyret med en kanon.Kampvognens fremdrift sker sædvanligvis med bælter.En kampvogn omtales ofte ved anglicismen "tank", mens bælterne kan omtales "larvefødder".  

REQUEST TO REMOVEVelkommen - LVS
http://www.vaeresteder.dk/

Fortaler for den gode historie. Hver dag arbejder vi på at forbedre vilkårene for socialt udsatte. Det gør vi bl.a. gennem kampagner som Den gode historie, holdningsundersøgelser blandt udsatte, årsrapporter og gennem konkrete arrangementer som Ferie Camp, der hvert år samler 1600 socialt udsatte og deres familier til en uges socialt samvær.  

REQUEST TO REMOVEBROEN Danmark - hjælper udsatte børn til en aktiv fritid
https://broen-danmark.dk/

8. marts 2019. BROEN hjælper stadig flere børn. Antallet af udsatte børn og unge, der bliver hjulpet af BROEN til en aktiv fritid i det lokale foreningsliv, stiger fortsat og nåede i 2018 op på ca. 5.000.  

REQUEST TO REMOVEFixerum
http://www.fixerum.dk/

Et knus varmer så dejligt! Det koster heldigvis ikke noget, (endnu!) men det gør organiseringen og administrationen i forbindelse med alle de fantastiske frivillige der bruger deres fritid på at køre med Ambulancen.  

REQUEST TO REMOVEForside - Dansk Folkehjælp
https://www.folkehjaelp.dk/

Alle børn har ret til at få gode ferieminder. Der er åbnet for ansøgning om feriehjælp for 2019. Se om du opfylder betingelserne for søge om en ferie med din familie.  

REQUEST TO REMOVEHar du problemer med rusmidler eller hjemløshed
http://www.csuhorsens.dk/

Har du problemer med rusmidler eller hjemløshed ? Du kan få støtte og vejledning ved Center for Socialt Udsatte. Se mere information om:  

REQUEST TO REMOVEJulemærkehjem - vi har hjulpet udsatte børn i over 100 år
https://www.julemaerket.dk/704/julemaerkehjem

Skal du på Julemærkehjem, vil du i kontakt med et Julemærkehjem - eller vil du bare vide mere? Gå på opdagelse i Julemærkehjemmenes hverdag og verden her på siden.  

REQUEST TO REMOVESocialt udsatte børn og unge - Nordfyns Kommune
https://www.nordfynskommune.dk/Borger/Familie-og-boern/Socialt-udsatte-boern-og-unge

Socialt udsatte børn og unge. Nordfyns Kommunes Børn og Familieafdeling yder støtte til socialt udsatte børn, unge og deres familier.  

REQUEST TO REMOVEBørne- og Familiehjemmet Bakkevej
http://www.bakkevejen.dk/

Børne- og Familiehjemmet Bakkevej ; Vi udfører behandlingsarbejdet med en ydmyghed og respekt for det enkelte individs integritet. Der lægges stor vægt på, at børnene og de unge er en del af lokalsamfundet og deltager i fritidsaktiviteter.  

REQUEST TO REMOVEiVolunteer.dk - Hele Danmarks frivillighedsnetværk
http://www.ivolunteer.dk/

iVolunteer er en digital platform, der skal gøre det nemt at blive frivillig og nemt at rekruttere frivillige. På iVolunteer er det muligt at kommunikere frivilligopgaver og vagtplaner til sin egen frivilliggruppe, vise opgaver på egen hjemmeside via et XML-feed og dele dem på tværs af frivilliggrupper.  

REQUEST TO REMOVESkibe til socialt udsatte vanskelige utilpassede unge | Platypus
http://www.platypuserhverv.dk/

Fra hjemløs til egen bolig. Skræddersyet afklaringsforløb med botilbud til udsatte unge. Forløbet indeholder afklaring til uddannelse og arbejde, samt individuel social og praktisk støtte.  

REQUEST TO REMOVEBlå Kors Pensionat Taastrup
http://www.taastrup-p.blaakors.dk/

Indsamling til genbrug. Pensionatets 4Plus indsamler tøj, sko og tasker, bl.a. i containere ved Pensionatet. Vi har oprettet den socialøkonomiske virksomhed 4Plus for at skabe en meningsfuld aktivitet for beboerne og Husets Venner.  

Udsatte børn og unge NordjyllandAalborgvej 31-33, Halvrimmen9460BrovstNordjylland98 23 29 71 https://static.tuugo.dk/images/221/349/udsatte_børn_og_unge.jpg https://static.tuugo.dk/images/221/349/udsatte_børn_og_unge.jpg
 
We and third party providers from us use cookies on our pages. By continuing to browse our pages you agree to that and accept our Cookie Policy.