You are in www.tuugo.dk Please select the language you prefer:

Close

Close

  We have detected that you are in USA. Don’t you want to visit    USA   www.tuugo.us?

Socialt udsatte unge sjælland
     
 
Marienlystvej 17 4900 Nakskov, 4900
Show on map
id0110003642000
Other search results for: Socialt udsatte unge sjælland
REQUEST TO REMOVEOpholdsstedet Asgaard-Sødinge - Opholdssted på Fyn
http://www.opholdsstedetasgaard.dk/

Asgaard-Sødinge er et socialpædagogisk opholdssted med egen skole for interne og eksterne elever. Opholdsstedet har plads til 8 unge drenge og piger i alderen 7 til 18 år.  

REQUEST TO REMOVEBotilbud: Opholdssted for unge med problemer nær Odense, Fyn
http://www.storskoven.com/

Velkommen til opholdsstedet Storskoven. Storskoven er et opholdssted nær Odense på Fyn med botilbud for unge med problemer af forskellig art. På Storskoven tages der især hånd om det pædagogiske arbejde med unge mellem 13 og 28 år, som har sociale, adfærdsmæssige eller psykiske problemer.  

REQUEST TO REMOVEOpholdssted i Oure på Fyn - Døgntilbud til unge
http://www.opholdssted-oure.dk/

Velkommen Pilagergård er er et specialpædagogisk døgntilbud, til børn og unge i alderen 12-18 år, med mulighed for forlængelse til det 23. år, gennem efterværn.  

REQUEST TO REMOVEopholdssted-skovbogaard.dk - Opholdsstedet med hjemlige ...
http://www.opholdssted-skovbogaard.dk/

Livet på Skovbogaard Opholdsstedet Skovbogaard blev grundlagt i 1978 og er en stråtækt lystgård beliggende i idylliske, naturskønne omgivelser på Sydsjælland, og er kendt for sin forankring i nærmiljøet.  

REQUEST TO REMOVEOpholdssted Fyn
http://www.opholdsstedfyn.dk/

Til sagsbehandlere. Nyheder/Pladser. Pr. 1 august 2017 har vi en ledig plads på Prinsevej for en ung/barn mellem 6 og 15 år. Så har vi to unge der flytter i egen bolig og en der flytter ind i Botrænings og udslusningsafdelingen, hvormed vi i start/medio august, har 3 ledige pladser for unge mellem 15 og 23 år på ungeafdelingen.  

REQUEST TO REMOVESocialpædagogisk opholdssted Jylland | Bosted & opholdsted ...
https://www.haugaardhus.dk/

Opholdssted for unge med psykiske lidelser Vi har unge, som har psykiske lidelser og diagnoser som ADHD, Borderline, GUA, Bipolar lidelse og skizofreni, som kræver samarbejde med det psykiatriske system.  

REQUEST TO REMOVESocialpædagogisk opholdssted i Haderslev | Opholdssted i ...
https://www.ehlershjemmet.dk/

Vi møder mennesker autentisk og direkte, og alle relationer foregår i øjenhøjde. Vi har fokus på udvikling og livsduelighed. Vi er et socialpædagogisk opholdssted for både børn og voksne.  

REQUEST TO REMOVESocialpædagogisk opholdssted Nordjylland | Den Gamle Smedje
https://dengamlesmedje.dk/

Socialpædagogisk opholdssted i Nordjylland. Den Gamle Smedje er et socialpædagogisk opholdssted med “Lille Skole”, beliggende i Bislev i Nordjylland, 5 kilometer fra Nibe (ved Limfjorden) og 25 km sydvest for Aalborg.  

REQUEST TO REMOVEBotilbud og opholdssted for udviklingshæmmede voksne og børn ...
http://lf-oelsted.dk/

SPECIALKLASSERNE. Skolen tilbyder børnene en tryg og harmonisk hverdag i små klasser. Forudsigelighed og struktur skabes naturligt i form af faste rytmer, hvor naturen og årstiderne spiller en vigtig rolle.  

REQUEST TO REMOVEFrørupskolen Helsehjemmet - Socialt pædagogisk opholdssted
http://froerupskolen.dk/

Opholdssted for piger i alderen 12 til og med 22 år. Godkendt efter Serviceloven § 66.1.5, § 107 samt § 108, om længerevarende botilbud.  

REQUEST TO REMOVEMors Pusterum – Socialpædagogisk opholdssted for børn og familier
http://morspusterum.dk/

På Mors Pusterum kan hele familien flytte ind og få støtte til at få hverdagen til at fungere. Med udgangspunkt i ro, omsorg og målrettet indsats.  

REQUEST TO REMOVEOpholdsstedet Altinget | Socialpædagogisk opholdssted i ...
http://ophaltinget.dk/

Velkommen til Opholdsstedet Altinget Opholdsstedet Altinget. Altinget er et socialpædagogisk opholdssted, som er godkendt jf. SL § 66, stk. 1, nr.  

REQUEST TO REMOVESocialpædagogisk opholdssted - Æblegården på Fyn
http://www.aeblegaarden-aarslev.dk/

Æblegården Socialpædagogisk Opholdssted. Formålet er at beskrive Æblegårdens socialpædagogiske praksis, behandlings- og undervisningsarbejdet med de anbragte børn og unge for at synliggøre, hvordan dette indvirker på børnenes og de unges adfærd og udvikling.  

REQUEST TO REMOVEOpholdssted for Unge | Bosted for unge i Nordjylland
http://www.solskovgaard.dk/

Bosted og Opholdssted for Børn og Unge Solskovgaard har 25 års erfaring i behandlingsarbejde med børn og unge. Solskovgaard er et specialiseret socialpædagogisk – skole og behandlingssted for børn og unge i alderen 7-18 (18-25) og tilbyder et trygt og familiært miljø for den enkelte unge.  

REQUEST TO REMOVESocialpædagogisk opholdssted for utilpassede unge. Akkreditering
http://www.aktivweekend.dk/

Aktiv Weekend modtager unge fra hele landet, der af den ene eller anden grund har brug for at bo et andet sted end hjemme. Vores mål er at skabe de bedste rammer og give det bedste tilbud til den unge.  

REQUEST TO REMOVEStormly Esbjerg - Forside
http://stormly-esbjerg.dk/

Har du behov for et midlertidigt opholdssted, i rolige omgivelser så kontakt os på telefon. 75 15 32 34. Stormly er er midlertidigt opholdsted for kvinder der har brug for at komme i ly for "stormen".  

REQUEST TO REMOVEOpholdsstedet Bennebovej 12 i Mørkøv – Paragraf 66, paragraf ...
http://www.bennebovej12.dk/

Dagligdagen. Dagligdagen på Bennebovej 12 tager udgangspunkt i at skabe så struktureret en hverdag som muligt, derfor arbejdes der med en stor grad af forudsigelighed..  

REQUEST TO REMOVEOpholdssted og aflastning | Børn med autisme, ADHD mv.
https://hjortemarksgaard.dk/

Et hjem med aflastning for diagnosebørn, i alderen 10-23 år, med bl. a. autisme, ADHD mv. Hjortemarksgård er et sted, hvor ressourcer og personlige styrker findes og dyrkes, både hos beboerne, deres familier og medarbejdere. Et sted, hvo  

REQUEST TO REMOVEOpholdssted for børn og unge i Frederikshavn, Thy og Aarhus
http://www.opholdsstedetfirkloveren.dk/

Vi er som noget helt nyt blevet godkendt som aflastningstilbud og har aktuelt en ledig plads. Kontakt os for nærmere info. Motor sæsonen er slut for i år og bilerne er kørt i garage. Det har været en god s  

REQUEST TO REMOVEYggdrasil - et socialpædagogisk opholdssted
http://www.opholdsstedet-yggdrasil.dk/

Det fondsejede socialpædagogiske opholdssted Yggdrasil er beliggende på en landejendom imellem Bælum og Kongerslev i Rebild Kommune i et naturskønt område.  

Socialt udsatte unge sjællandMarienlystvej 17 4900 Nakskov4900NakskovSjælland22882900 https://static.tuugo.dk/images/842/102/opholdssted_for_unge_med.jpg https://static.tuugo.dk/images/842/102/opholdssted_for_unge_med.jpg
 
We and third party providers from us use cookies on our pages. By continuing to browse our pages you agree to that and accept our Cookie Policy.