You are in www.tuugo.dk Please select the language you prefer:

Close

Close

  We have detected that you are in USA. Don’t you want to visit    USA   www.tuugo.us?

  •  

    About Us

    Sine Ginsborg diver den professionelle makeupartistuddannelse i København. På hår og makeupartistuddannelsen. Uddannelsen er til dig der ønsker en karriere som hår stylist og makeup artist. Vi tilbyder også kurser til dig der er interesseret i faget eller som ønsker at genopfriske makeup teknikker. På makeupskolen vil du komme til at arbejde med mange forskellige teknikker inden for hår og makeup - og som Danmarks bedste uddannelse er ambitionerne helt i top.

    Går du med en drøm om at blive klogere på hår- og makeupartist som profession? Læs mere om uddannelsen på Sineginsborg.com, hvor du også kan finde inspiration til makeupteknikker og stylings.

 
Dronningens Tværgade 26, 1302
Show on map
id0110003642492
Other search results for: Sine Ginsborg
REQUEST TO REMOVESportsefterskolen SINE - Til dig der brænder for sport!
https://sine.dk/

Sportsefterskolen SINE er til dig der brænder for sport og samtidig vil have et år med faglig-, social og personlig udvikling. 

REQUEST TO REMOVEOm SINE - Sportsefterskolen SINE
https://sine.dk/om-sine/

SINE ligger midt i et af Danmarks smukkeste naturområder i Sønderjylland, omgivet af skov og marsk. Skolen har et tæt samarbejde Klosterhallen, der tilbyder et veludstyret, moderne idrætscenter med bl.a. 4 idrætshaller, boldbaner, kunstgræsbane, friluftsbad og tennisbaner. 

REQUEST TO REMOVEOm SINE - Forside
https://www.sikkerhedsnet.dk/om-sine/

SINE anvendes således af politi, redningsberedskab, sundhedsberedskab, dele af forsvaret og Beredskabsstyrelsen. Radionettet anvendes desuden af private aktører, der løser samfundsmæssige opgaver for beredskabsmyndighederne. SINE har skabt grundlaget for bedre kommunikation og samarbejde mellem de forskellige dele af beredskabet. 

REQUEST TO REMOVEForside
https://www.sikkerhedsnet.dk/

SINE er beredskabernes fælles radionet og anvendes af alle beredskabsmyndigheder til intern og tværgående kommunikation. HazMat kommunikerer på SINE ved indsatser, der vedrører håndtering af farlige kemiske stoffer. Forsvarets helikoptere kommunikerer med … 

REQUEST TO REMOVESine Frederiksen - Altinget - Alt om politik: altinget.dk
http://www.altinget.dk/person/sine-frederiksen

Artikler om Sine Frederiksen. 2. juni 2020 Arbejdstilsynet får ny direktør. NAVNE: Sine Frederiksen bliver ny direktør i Arbejdstilsynet. Hun kommer fra en stilling som afdelingschef i Beskæftigelsesministeriets departement. Tilmeld dig gratis nyhedsbrev fra Altinget. 

REQUEST TO REMOVEViGGO | Sportsefterskolen SINE
https://sine.viggo.dk/Account/Login

Sportsefterskolen SINE. Log på med en anden konto. Du viderestilles til UNI Login... Brug adgangskode Brug fingeraftryk Use pin UNI Login Brug UNI Log ind. Autoudfyldt af din browser. Du viderestilles til UNI Login... Brug adgangskode UNI Login Brug UNI Log ind. Glemt din kode? Brug for ... 

REQUEST TO REMOVESine Ginsborg Hair & Make-Up School | Makeup skole i ...
https://sineginsborg.com/

VELKOMMEN TIL SINE GINSBORG MAKE-UP SCHOOL. Skolen er mit hjertebarn og en drøm realiseret, der danner rammerne for den mest professionelle hår & makeupskole i København, hvor alle der drømmer om at blive hår & makeupartist, eller bare … 

Sine GinsborgDronningens Tværgade 261302CopenhagenHovedstadsområdet(+45) 2814 1405 https://static.tuugo.dk/images/284/751/sine_ginsborg_.jpg https://static.tuugo.dk/images/704/76/sine_ginsborg_.jpg
 
We and third party providers from us use cookies on our pages. By continuing to browse our pages you agree to that and accept our Cookie Policy.