You are in www.tuugo.dk Please select the language you prefer:

Close

Close

  We have detected that you are in USA. Don’t you want to visit    USA   www.tuugo.us?

 •  

  About Us

  Anmeldelse af rengørings-sag om “trappevask“ fra Ida Christiansen, Holbæk: Hurtig tilbagemelding, god service, kan anbefales. Ved at overgive det svære job med at samle 3 tilbud til Billighaandvaerker.dk, kan du imens bruge tiden på rarere gøremål. Inden for to-fire dage kontakter de tre bedste rengøringsvirksomheder dig med deres superbillige specialtilbud.
  Rengøringssiden Billighaandvaerker.dk er 100% seriøs i Danmark, når du har brug for aktuelle overslag på ordentligt rengøringsassistance. Det tager bare 3 minutter at indlægge din opgave i opgaveformularen og sende den ind til videre behandling. Leder du efter en anerkendt og seriøs rengøringsassistent i postnr 4300 Holbæk?
  Indhent let den rigtige pris på en rengøringsopgave her på Billighaandvaerker.dk - endog med ovenud god rabat. Undgå upålidelige håndværkere - Brug denne anerkendte service i dag. Det er nemt og hurtigt at bestille rengørings tilbud på vor service og rengøringsfirmaerne laver alle former for rengøringsopgaver alle vegne i Holbæk.

 •  

  Payment Options:

  • Visa
  • Master Card
  • American Express
  • Diners Club
 •  Evaluations of Rengøring Holbæk:
 •  

  Statistics:

  64times viewed
  1309times listed
  1times contacted
 
Ladegårdsparken Øst 11, 4300
Show on map
id0110003642232
Other search results for: Rengøring Holbæk
REQUEST TO REMOVEHappy Helper - rengøring fra kr. 138 i timen
https://happyhelper.dk/

Happy Helper er en online platform, som giver dig Danmarks nemmeste måde at booke rengøring på. Book en rengøring og nyd udsigten til et rent hjem! 

REQUEST TO REMOVERengøring og rengøringsfirma i København og Hovedstaden
https://www.tennberg.dk/

Vi gør rengøring i København og Hovedstaden let. Vores koncept er enkelt: ”Vi gør rent”. Flere rengøringsfirmaer i København og Hovedstaden gør, i forsøget på at skille sig ud, opmærksom på sig selv ved at tilbyde usædvanlige services, kvalitetsløfter og andet. 

REQUEST TO REMOVEPro Rengøring - Professionel og kundetilpasset ...
https://prorengoring.dk/

Pro Rengøring A/S er en engageret og professionel samarbejdspartner, hvor kunden er i centrum - og vi er ikke tilfredse før du er det. Vores krav til det serviceniveau, vi ønsker at levere, er tårnhøje. 

REQUEST TO REMOVEPrivat Rengøring & Rengøringshjælp ⇒ Få Op Til 20% Rabat
https://renco.dk/

Privat Rengøring – det handler om dig og dit hjem. Hos RENCO, er vores primære fokus på leverer et fantastisk stykke arbejde. At du som kunde lukker os ind i dit kæreste eje, dit hjem eller arbejdspladsen, stiller nemlig en lang række af krav. 

REQUEST TO REMOVEPrivat rengøring med gennemskuelige priser | Servicehuset
https://www.servicehuset.dk/privat-rengoring-priser/

Når vi taler om privat rengøring, er der næsten ligeså mange priser som der er hjem. Priserne kan være svære at gennemskue, fordi der er forskellige tillæg og andet som lægges til den endelige pris. Det har vi gjort op med, og baseret prisen på antal m². 

REQUEST TO REMOVEJob - Rengøring | Jobindex
https://www.jobindex.dk/job/handel/rengoering

Job indenfor Rengøring. Find dit drømmejob hos Jobindex, Danmarks største jobdatabase. 

REQUEST TO REMOVERengøringsartikler - Køb alt til rengøring hos Daarbak
https://www.daarbak.dk/rengoring/

Rengøring | Alt til rengøring og aftørring. En god arbejdsplads og glade medarbejdere kræver et rent og velholdt arbejdsmiljø. Hos os finder du alt, hvad du skal bruge for nemt at … 

REQUEST TO REMOVEMalerfagligt Behandlings-Katalog, MBK - MBK - Teknologisk ...
https://www.teknologisk.dk/mbk

For malebehandling af bygnings- og konstruktionsdele giver Malerfagligt Behandlings-Katalog, MBK dig svar på, hvilken handling du kan bruge, hvordan du kan vedligeholde og meget mere. Projektering, beskrivelse, tilsyn og udførelse. 

REQUEST TO REMOVEBilligkoste.dk | Alt til rengøring‎ med skarpe ...
https://www.billigkoste.dk/

Find alt indenfor Nilfisk maskiner og rengøringsartikler. Vi tilbyder varer til alle opgaver! Professionel rådgivning Offentlig, private & erhverv 

REQUEST TO REMOVERengøringsselskab & facilityløsninger. Rengøring i ...
https://servisyd.dk/

Rengøring og facilityløsninger for virksomheder. SERVISYD er et rengøringsselskab og en facilityservice virksomhed der tilbyder kundetilpassede løsninger. 

REQUEST TO REMOVEVelkommen til WitzelVikar - Hjem
http://witzelvikar.dk/

Virksomheder kan her hente inspiration om vikarer, og vores muligheder for at hjælpe med at få besat de stillinger, der aktuelt er ledige, - uanset om det er korte, eller længerevarende jobs - kan WitzelVikar være behjælpelig med en løsning til den rette bemanding. 

REQUEST TO REMOVEHjem | toppartners
https://www.toppartners.dk/

Top Partners leverer velkvalificerede vikarer og engagerede medarbejdere til sundhedssektoren samt det pædagogiske område. Med os som din samarbejdspartner kan du med ro … 

REQUEST TO REMOVERacoon | Rengøring & Ejendomsservice
https://racoon.dk/

Professionel rengøring % ejendomsservice siden 1998. Vi har mange faste kunder der nyder godt af kvalitetsrengøring fra Racoon. Vi kan varmt anbefale, at du gør det samme. Søger du trappevask, vicevært, vinduespolering eller en af vores andre ydelser. Klik her og få et godt tilbud på din opgave. 

Rengøring HolbækLadegårdsparken Øst 114300HolbækSjælland12345678 https://static.tuugo.dk/images/646/989/rengøring_holbæk_.jpg https://static.tuugo.dk/images/646/989/rengøring_holbæk_.jpg
 
We and third party providers from us use cookies on our pages. By continuing to browse our pages you agree to that and accept our Cookie Policy.