You are in www.tuugo.dk Please select the language you prefer:

Close

Close

  We have detected that you are in USA. Don’t you want to visit    USA   www.tuugo.us?

Rejserådgiverne
     
 •  

  About Us

  Som uvildig rejserådgiver hjælper jeg med at indhente de bedste og billigste tilbud fra rejseselskaberne, så I får en firmarejse, studierejse eller grupperejse, der passer til jeres behov og til den laveste pris.

  Jeg er uvildig rejserådgiver, og har derfor ingen økonomisk fordel ved at vælge en rejse frem for en anden. Jeg går udelukkende efter at finde den bedste rejse til jer og forhandler på jeres vegne.

  Efter en grundig samtale, hvor jeg lytter til jeres rejsebehov, kontakter jeg forskellige relevante rejsebureauer og indhenter og forhandler tilbud til jer.

  De bedste tilbud præsenterer jeg til jer på en overskuelig måde, hvor jeg fortæller om forskelle, fordele og ulemper ved de forskellige tilbud. Det giver jer overblik, så I nemt kan vælge det tilbud, der passer til jer.

  Derudover så ved jeg præcis, hvad jeg skal kigge efter, og kan hurtigt gennemskue, om det er en god rejse eller ej. Jeg får forhandlet alt på plads fra starten, så I får overblik over alt fra fly, hoteller, transfers, restauranter og dagsture.

  Der kommer dermed ingen overraskelser undervejs.

  Vælger I et af de tilbud, som jeg kommer med, så betaler I mig et gebyr, som I kender på forhånd. Vælger I ikke mit tilbud, så er min service gratis. Det er derfor risikofrit og helt uforpligtende.

  Jeg er ekspert i at finde billige studierejser og firmarejser, med minimal spildtid og total udnyttelse af jeres tid på destinationen.

  Business Email : info@rejseraadgiverne.dk

 •  Evaluations of Rejserådgiverne:
 •  

  Statistics:

  12times viewed
  70times listed
  0times contacted
 
Frydenlund 56, 7120
Show on map
id0110003642284
RejserådgiverneFrydenlund 567120VejleSyddanmark20 64 55 33 https://static.tuugo.dk/images/700/774/rejserådgiverne_.jpg https://static.tuugo.dk/images/700/774/rejserådgiverne_.jpg
 
We and third party providers from us use cookies on our pages. By continuing to browse our pages you agree to that and accept our Cookie Policy.