You are in www.tuugo.dk Please select the language you prefer:

Close

Close

  We have detected that you are in USA. Don’t you want to visit    USA   www.tuugo.us?

Psykolog Susanne Hagel-Azeem
     
 •  

  About Us

  Psykolog i hjertet af København med speciale i depression, stress, angst og hjernen. Få
  metakognitiv terapi i trygge rammer.


  .

  .

 •  

  Opening Hours:

  Monday: 08:00 to 17:00
  Tuesday: 08:00 to 17:00
  Wednesday: 08:00 to 17:00
  Thursday: 08:00 to 17:00
  Friday: 08:00 to 17:00
  Saturday: 08:00 to 17:00
  Sunday: 08:00 to 17:00
 •  Evaluations of Psykolog Susanne Hagel-Azeem:
 •  

  Statistics:

  75times viewed
  3275times listed
  0times contacted
 
Knabrostræde 1a, 1.sal, 1210
Show on map
id0110003642799
Other search results for: Psykolog Susanne Hagel-Azeem
REQUEST TO REMOVEDansk Psykolog Forening - hjælper dig, mens du hjælper andre
http://www.dp.dk/

Som medlem af Dansk Psykolog Forening får du din egen profil i Mit DP, hvor du kan netværke med andre medlemmer, tilmelde dig arrangementer og kurser m.m. Vi er også organiseret med en lang række kredse, sektioner og selskaber, som samarbejder indbyrdes og med andre foreningsorganer om fælles foreningsspørgsmål. 

REQUEST TO REMOVEPsykologjob - jobdatabasen for psykologer
https://www.psykologjob.dk/

Psykologjob giver dig et godt overblik over ledige psykolog stillinger i hele Danmark. Jobportalen for psykologer drives i samarbejde mellem Dansk Psykolog Forening og DG Media. Psykologjob er en del af Profiljob, som er et jobdatabase samarbejde mellem en lang række faglige organisationer ‐ heraf mange med medlemmer ansat i den offentlige sektor. 

REQUEST TO REMOVEFrej Prahl
https://www.frejprahl.dk/

Frej Prahl er autoriseret psykolog, forfatter, specialiseret parterapeut og foredragsholder. Han er blandt andet kendt for at være ekspert i DR-succesen "Fede forhold". 

REQUEST TO REMOVEForsiden — Ankestyrelsen
https://ast.dk/

13.10.2021 · Ankestyrelsen behandler blandt andet klager på social- og beskæftigelsesområdet. Vi behandler cirka 50.000 sager hvert år. Vi laver også undersøgelser og statistikker og er med til at sikre en ensartet sagsbehandling over hele landet. 

REQUEST TO REMOVEAutorisationsordning for psykologer — Ankestyrelsen
https://ast.dk/naevn/psykolognaevnet/autorisation-som-psykolog

Autorisation er ikke obligatorisk for at kunne arbejde som psykolog i Danmark. Dog er det inden for nogle psykologfaglige arbejdsområder et lovkrav, at arbejdet udføres af en autoriseret psykolog. Det gælder f.eks. udarbejdelse af psykologiske undersøgelser af børn og forældremyndighedsindehavere, der iværksættes som led i en børnefaglig undersøgelse. 

REQUEST TO REMOVEPsykolog - helsenorge.no
https://www.helsenorge.no/psykisk-helse/psykolog

27.02.2019 · En psykolog kan også hjelpe deg dersom du opplever at du strever og har behov for å drøfte dette med noen du kan ha tillit til. Å snakke med en psykolog kan blant annet være til hjelp når du opplever at tanker, følelser eller handlinger er vanskelige, for eksempel at livet tar en uønsket vending eller stopper opp slik at du ikke kommer deg videre på egen hånd. 

REQUEST TO REMOVEWattar Gruppen - Kognitivt Psykologcenter
http://wattar-gruppen.dk/

Wattar Gruppen tilbyder Enkelt Sessions Terapi til dig, der ønsker at mødes med en psykolog, og ’vende’ overvejelser og udfordringer med en fagperson, og få bedre forståelse for og måske et nyt perspektiv på din situation. 

REQUEST TO REMOVEPsykologer i Danmark | Find oplysninger om autoriserede ...
https://psykologeridanmark.dk/

Find en psykolog. Alle er autoriserede kliniske psykologer og arbejds-og organisationspsykologer. Dansk Psykolog Forening. København, Aarhus, Odense, Aalborg... 

REQUEST TO REMOVEPsykolog: Lad os nu sove! Alt for mange af os lider af ...
https://politiken.dk/debat/debatindlaeg/art8433567/Lad-os-nu-sove-Alt-for-mange-af-os-lider-af-s%C3%B8vnmangel

27.10.2021 · Psykolog: Lad os nu sove! Alt for mange af os lider af søvnmangel Det er et samfundsmæssigt og politisk svigt. Der er brug for en national søvnpolitik nu. Automatisk oplæsning Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med … 

REQUEST TO REMOVEVelkommen til Molis - Psykolog » Psykologer med speciale ...
https://www.molis.dk/

Psykolog med speciale i Aspergers syndrom I Molis har vi målrettet rådgivning og terapi til mennesker med Aspergers syndrom, deres pårørende og fagpersoner på autismeområdet. Du kan være sikker på, at du møder en åben og veluddannet psykolog eller konsulent, som har et indgående kendskab til din diagnose samt forskellige behandlingsformer. 

Psykolog Susanne Hagel-AzeemKnabrostræde 1a, 1.sal1210KøbenhavnHovedstadsområdet+4560597501 https://static.tuugo.dk/images/15/802/psykolog_susanne_hagel-azeem_.jpg https://static.tuugo.dk/images/496/247/psykolog_susanne_hagel-azeem_.jpg
 
We and third party providers from us use cookies on our pages. By continuing to browse our pages you agree to that and accept our Cookie Policy.