You are in www.tuugo.dk Please select the language you prefer:

Close

Close

  We have detected that you are in USA. Don’t you want to visit    USA   www.tuugo.us?

Opholdssted for unge sjælland
     
 
Holløselundvej 23-25, 3210
Show on map
id0110003641955
Other search results for: Opholdssted for unge sjælland
REQUEST TO REMOVEOpholdssted for unge i Slagelse & Holbæk på Sjælland ...
https://soranahus.dk/

Soranahus danner rammerne for et socialpædagogisk opholdssted i Slagelse og et i Holbæk. Begge opholdssteder på Sjælland tilbyder de unge familiesupervision og døgnbehandling der med høj faglighed, i et familiært miljø, bliver tilpasset og dermed tilgodeser den enkeltes behov – … 

REQUEST TO REMOVEOpholdssted for unge på Sjælland | Botilbud for unge og ...
https://www.solsikken13.dk/

Hos opholdssted Solsikken i Ruds Vedby på Sjælland, er vores dagligdag og normer bygget op omkring ideen om, at vi er én stor familie. Det giver en hjemlighed, samtidig med at vi lægger stor vægt på faglighed i hverdagen hos vores botilbud for unge. 

REQUEST TO REMOVESocialpædagogisk opholdssted for børn & unge på Lolland ...
https://www.mosegaarden.eu/

Opholdssted for børn og unge i kærlig og forudsigelig hverdag. Mosegården blev stiftet i 2001. Vi har plads til ni døgnanbragte børn. Vores målgruppe er børn mellem fire og 14 år ved indskrivning, og vi er specialiseret i arbejdet med langtidsanbringelser. Indretningen er hyggelig og hjemlig. 

REQUEST TO REMOVESocialpædagogisk opholdssted til børn & unge på Sydsjælland
https://www.opholdsstedet-birkemosegaard.dk/

Et socialpædagogisk opholdssted for børn og unge med gode muligheder. Vi er som opholdssted for børn og unge baseret på den tryghed, en velordnet hverdag giver. Vi tror på struktur, på forudsigelighed og genkendelighed som redskaber til at skabe tryghed. 

REQUEST TO REMOVESocialpædagogisk opholdssted for unge på Sjælland ...
https://atriumhus.dk/

Socialpædagogisk opholdssted for unge på Sjælland. Vi er et socialpædagogisk opholdssted og efterværn. På opholdsstedet Atriumhus ønsker vi at hjælpe børn og unge med dagligdagens vanskeligheder og forberede dem på en selvstændig tilværelse i voksenlivet. Vi møder alle med ligeværdighed, tillid og anerkendelse. 

REQUEST TO REMOVEOpholdsstedet Arken – Opholdssted på Sjælland med paragraf ...
https://ophold-arken.dk/

Opholdssted på Sjælland med paragraf 66 og paragraf 76 Velkommen på Arken Arken er et opholdssted, der er oprettet som en fond i 2003. ... Vi har plads til 7 børn/unge i alderen 12 til 23 år. Arken har tilknyttet et udslusnings tilbud, målrettet de unge som bor på Arken. 

REQUEST TO REMOVEBosted for unge i Djursland | Socialpædagogisk opholdssted ...
https://www.bosted.dk/

Bosted og socialpædagogisk opholdssted for unge og voksne med særlige behov. ... Sjælland, København, Aarhus eller et andet sted i Danmark, er du meget velkommen på vores bosted. Socialpædagogisk opholdssted med plads til alle. 

REQUEST TO REMOVEOpholdssted for unge i Tisvilde ... - LUNDEKOLLEKTIVET FOND
https://lundekollektivet.dk/

Lundekollektivet ligger ved Tisvilde i Nordsjælland på Sjælland. Vi er et opholdssted for unge, der går fra 14 år og opefter. Der er især tale om jeg-svage unge, som har brug for praktisk, pædagogisk og psykologisk støtte på et opholdssted for unge. 

REQUEST TO REMOVEOpholdssted for unge med behov for døgnstøtte på Sjælland ...
http://socialcare.dk/afdelinger/opholdssted-strandlyst

Strandlyst – Et opholdssted for svært anbringelige unge Strandlyst. Strandlyst er et opholdssted, som er specialiseret til at modtage svært anbringelige unge i alderen 13—18 år. … 

REQUEST TO REMOVEForside - Den selvejende Institution Clemens
http://opholdsstedet.dk/

Clemens Gården på Sydsjælland vil opføre et sansehus til børn og unge for 30 millioner kroner. Hos behandlingsstedet Clemens Gården drømmer man om at give et specielt tilbud til børn og unge med særlige behov, som ønsker at stikke lidt af fra den grå og triste hverdag. 

REQUEST TO REMOVEOpholdssteder på Sydsjælland med omsorg og behandling ...
https://www.startskuddet.dk/opholdssted/

Socialpsykiatrisk opholdssted, der er godkendt til unge mellem 15 og 18(23) år, jf § 66, stk. 1, nr. 5. i Orup ved Faxe. På Venus er der massiv socialpædagogisk støtte og behandling og et tæt samarbejde i udredning og behandling med psykiatere og (neuro-)psykologer. 

REQUEST TO REMOVEBosted & opholdssted for psykisk syge unge Fyn, Sorø ...
https://www.solutiogruppen.dk/solutio-broen/velkommen/

Solutio ”Broen” er et socialpædagogisk opholdssted og botilbud for unge mellem 15 og 25 år med særligt krævende psykiske og sociale problemstillinger. ... 4500 Nykøbing Sjælland. Telefon 8844 4777. Leder Lotte Voss. lotte@solutiogruppen.dk. Solutio Kongskilde. Skælskørvej 34. 

REQUEST TO REMOVESocialpædagogisk opholdssted for unge i ... - haugaardhus.dk
https://www.haugaardhus.dk/

Opholdssted for unge med psykiske lidelser Vi har unge, som har psykiske lidelser og diagnoser som ADHD, Borderline, GUA, Bipolar lidelse og skizofreni, som … 

REQUEST TO REMOVEOpholdsstedet Nordtofte
http://www.nordtofte.dk/

PROFIL. Vi er et lille familie lignende opholdssted, beliggende i Nordsjælland. Et oplagt valg, for unge som ikke kan være i en plejefamilie, men som vil profitere af en mindre ramme og tættere relationer. 

REQUEST TO REMOVELedige job - Opholdssteder - Sjælland | Jobindex
https://www.jobindex.dk/jobsoegning/sjaelland?q=opholdssteder

Opholdssteder - Sjælland. 14 job matcher din søgning. Opret Jobagent. DE HELT RIGTIGE PÆDAGOGER SØGES TIL NEUROPÆDAGOGISK OPHOLDSSTED FOR UNGE MED HJERNESKADE. Jobindex A/S søger for Familiecentret Lille Nørremark i Nørre Asmindrup. Vi drømmer om at finde den rette pædagog, som vil understøtte vores unge beboeres udvikling og være ... 

REQUEST TO REMOVEOpholdssted for Unge | Bosted for unge i Nordjylland
http://www.solskovgaard.dk/

Bosted og Opholdssted for Børn og Unge Solskovgaard har 25 års erfaring i behandlingsarbejde med børn og unge. Solskovgaard er et specialiseret socialpædagogisk – skole og behandlingssted for børn og unge i alderen 7-18 (18-25) og tilbyder et trygt og familiært miljø for den enkelte unge. 

REQUEST TO REMOVEBotilbud: Opholdssted for unge med problemer nær Odense, Fyn
http://www.storskoven.com/

Storskoven er et opholdssted nær Odense på Fyn med botilbud for unge med problemer af forskellig art. På Storskoven tages der især hånd om det pædagogiske arbejde med unge mellem 13 og 28 år, som har sociale, adfærdsmæssige eller psykiske problemer. 

REQUEST TO REMOVEVangeledgård | Opholdssted i Odense
https://vangeledgaard.dk/

Vangeledgård er et opholdssted med mange års erfaringer. Den smukke gårdejendom på Fyn, danner rammerne om det bedste bosted for unge. 66 15 13 05 [email protected] Hjem; ... Et rummeligt opholdssted for unge og voksne. Vigtig info. Tilsynsrapport. Standardbeskrivlse. Kontakt. Adresse Vangeledgårdsvej 50 5260 Odense S. Telefon 66 15 13 05. 

REQUEST TO REMOVELille Valbygård
http://www.lillevalbygaard.dk/

Lille Valbygård er et familielignende opholdssted med plads til otte unge mellem 12 og 23 år. Vi arbejder med en miljøterapeutisk tilgang til de unge. Opholdsstedet har eksisteret siden 2001 og drives som en fond med almennyttigt formål. 

REQUEST TO REMOVERosenvænget | Opholdssted og bosted for unge i Holbæk
https://rosenvaenget.dk/

Vi er et opholdssted og bosted for unge, der har eksisteret siden år 2000. Vi er centralt beliggende i Holbæk med transport- og indkøbsmuligheder lige om hjørnet. Vi har igennem årene gode erfaringer og resultater med at guide unge videre i livet, så de blive klar til at bo i egen bolig og få uddannelse og job. 

Opholdssted for unge sjællandHolløselundvej 23-25,3210VejbyHovedstadsområdet48707899 https://static.tuugo.dk/images/102/789/opholdssted_for_unge_sjælland.jpg https://static.tuugo.dk/images/102/789/opholdssted_for_unge_sjælland.jpg
 
We and third party providers from us use cookies on our pages. By continuing to browse our pages you agree to that and accept our Cookie Policy.