You are in www.tuugo.dk Please select the language you prefer:

Close

Close

  We have detected that you are in USA. Don’t you want to visit    USA   www.tuugo.us?

Onlinekurser
     
 •  

  About Us

  Søg i de næsten 250 forskellige kategorier, hvoraf der er 34 hovedkategorier, for at finde det næste onlinekursus, som du kan deltage i. Alle kursusudbydere er klar til at give dig mere information, så skriv eller ring til dem – og få den vej rundt afklaret om onlinekurset er det helt rigtige for dig.

  Løbende tager vi kontakt til kursusudbydere og får dem med på portalen, så vi kan få bygget Danmarks største samling og udbud af onlinekurser – til glæde for jer de besøgende.


  Vi har med Onlinekursus.dk ønsket at skabe en portal på nettet for alle mulige typer af onlinekurser – både dem som er “rigtige” onlinekurser, dem som mest fungerer som e-bøger og pdf’ere, dem som kører LIVE og så selvfølgelig dem som er en kombination af de førnævnte metoder. Vi går primært efter danske onlinekurser, dog kan vi, på sigt, måske også inkludere andre sprog.
  Onlinekurserne henvender sig til både private og professionelle. Nogle kursusudbydere har kun onlinekurser til private, andre kursusudbydere har kun onlinekurser til professionelle (business) og nogle kursusudbydere har onlinekurser til begge segmenter.
  Nogle af kursusudbyderne har været på markedet i rigtig mange år og har hjulpet mange mennesker med at få større indsigt inden for et specifikt område – ja, endda tage en decideret uddannelse via onlinekurser. Det er en helt ny måde at tilgå informationer og uddannelse på – og den virker rigtig godt for mange mennesker, idet “skoletiden” kan foregå stortset alle steder i verden og på alle tider af døgnet. Smart og effektivt!

 •  Evaluations of Onlinekurser:
 •  

  Statistics:

  7times viewed
  54times listed
  0times contacted
id0110003642450
Other search results for: Onlinekurser
REQUEST TO REMOVEonlinekurser.dk - gratis kurser til dig fra din faglige ...
https://onlinekurser.dk/

Onlinekurser.dk er et gratis kursustilbud til dig, der er medlem af en faglig organisation. Her kan du deltage på en lang række kurser i det tempo, som passer … 

REQUEST TO REMOVEVelkommen til FH Onlinekurser
https://fh.onlinekurser.dk/

Onlinekurser.dk er et gratis kursustilbud til dig, der er medlem af en faglig organisation. Her kan du deltage på en lang række kurser i det tempo, som passer … 

REQUEST TO REMOVEOnlinekursus - find det næste her! Mange kursusudbydere ...
https://onlinekursus.dk/

– dine onlinekurser – referencer fra dine onlinekurser – promovere kommende onlinekurser – kursusbranchen – øvrige aspekter af vidensformidling og uddannelse. Jo, mere du nævner dig selv/firmaet og dine onlinekurser – jo, større mulighed for at du bliver fundet i søgninger, både på dette website og på nettet. 

REQUEST TO REMOVEOnline Kurser - Prøv HK's onlinekurser i Excel, engelsk ...
https://www.hk.dk/Karriere/Onlinekurser

Fejl på nogle onlinekurser. Vi har desværre en fejl på nogle af vores onlinekurser under kategorien "På arbejdspladsen", du kan derfor i øjeblikket ikke gennemføre kurserne Arbejdsfastholdelse, Fælles lønforhandling, Mediation & Voksenmobning. Vi beklager ulejligheden 

REQUEST TO REMOVEMetal Onlinekurser
https://www.danskmetal.dk/Uddannelse/elearning/Sider/default.aspx

Som medlem af Dansk Metal har du mulighed for at uddanne dig hjemmefra med Dansk Metals onlinekurser. Nedenfor finder du alle kurserne, som du kan gå i gang med, når det passer dig. 

REQUEST TO REMOVEOnlinekurser - udbyg dine færdigheder ...
https://www.forsikringsforbundet.dk/indhold/onlinekurser-udbyg-dine-f%C3%A6rdigheder

Onlinekurser.dk er altid åben, så du bestemmer selv tid, sted og tempo. Læringskonceptet er blandt de bedste du kan få og vi håber derfor, at du som medlem af Forsikringsforbundet får glæde af Onlinekurser - og ikke mindst værdi af at øge dine kompetencer og færdigheder. 

OnlinekurserHolbækvej 10HerningSjælland
 
We and third party providers from us use cookies on our pages. By continuing to browse our pages you agree to that and accept our Cookie Policy.