You are in www.tuugo.dk Please select the language you prefer:

Close

Mobildiskotek for de voksne, Voksne DJ til fest.
     
Close X

Mobildiskotek for de voksne, Voksne DJ til fest.
   Not evaluated yet
 •  

  About Us

  Diskotek Silver Horse. Mobildiskoteket for de voksne.
  DJ Peter Caspersen
  Festlig og Folkelig Festleverandør.

  Leverer glad musik, lys og masser af festlig stemning. En voksen DJ med et stort engagement, som har styr på aftaler og volumeknappen. Det er musik og stemning der samler flere generationer, uanset om det er et Bryllup, Sølvbryllup, Fødselsdag, Jubilæum, Firmafest, Byfest eller hvilken som helst anden fest. Det er glad musik, og underholdning lige ud af landevejen.  Højt humør og Masser af energi.

  Stor eller lille fest , det er ikke det afgørende. Enhver fest er en vigtig fest. Festen skal være et godt og stærkt minde om en super oplevelse med familie og venner. Det er min mission, hver gang jeg stiller op.

  Uanset om i ønsker at musikken og stemningen til festens spisning, skal være dæmpet og hyggelig- eller med ramasjang og boogie woogie- er begge dele muligt. Det er jeres fest, og i bestemmer. Når der skal danses er det glad musik i kender, kan synge med på og danse til. Opfordringer modtages med kyshånd, og spilles meget hurtigt efter at jeg har fået ønsket  Festens musik er i sikre og erfarne hænder.

  Det er vigtigt at vi har alle aftaler på plads og at i får mulighed for at fortælle hvilken fest i vil have, så derfor spørger jeg om meget. På festdagen arbejder jeg tæt sammen med køkken og servering , så vi i fællesskab laver en aften, der hænger sammen fra start til slut. En del af den gode stemning er også at i kan være sikker på aftaler og præcision. Jeg har været ansat i forsvaret i 34 år - det er ganske enkelt utænkeligt at jeg ikke er præcis, eller at jeg ikke holder vores aftaler.  Lidt ekstra service til dig og dine gæster.

  Rigtig mange har prøvet at være til en fest hvor en sang, eller noget underholdning med optræden går i vasken fordi det ikke hænger sammen med musik og anlæg.- Det syntes jeg er hamrende ærgerligt for værten og gæsterne. Jeres gæster kan frit kontakte mig længe inden festen. Det kan være de har særlige musikønsker, at de planlægger noget specielt til underholdningen, hvor jeg kan hjælpe, eller hvis de slet og ret vil høre om jeg kan akkompagnere til en melodi, de har tænkt sig at bruge til den sang de vil lave til jer. Har i særlige traditioner der skal holdes, eller har de bestilt en solist, guitarist eller anden kunster, som i ikke skal vide noget om, tager jeg også gerne hånd om det.

  Mobildiskoteket for de voksne, der stadig er unge, og for de unge der fester med de voksne. 
hørløkke tværvej 1, 6500
Show on map
id0110003640687
Other search results for: Mobildiskotek for de voksne, Voksne DJ til fest.
REQUEST TO REMOVEDiskotek Sparto - Hjem
http://www.sparto.dk/

Dette er Mobildiskotek SPARTO's hjemmeside. Siden er ved at blive opdateret. Mobildiskotek Sparto.dk . Torsten Guttermann. Jordemodervej 42. 4100 Ringsted 

REQUEST TO REMOVELejDJ | Lej en DJ eller et mobildiskotek til din fest!
http://lejdj.dk/

Når man hyrer en dj, kan det være svært at vide hvad man får og man ved jo aldrig hvordan ens gæster er i humør den dag. Jeg kan kun sige at i gjore alt til ... 

REQUEST TO REMOVEDJ og mobildiskotek udlejning - Lej en DJ el. mobildiskotek ...
http://www.livedjbooking.dk/

Søger du mobildiskotek og DJ udlejning? Hos Live DJ Booking kan du leje en DJ eller et mobildiskotek. Vi tilbyder leje af Dj og mobildiskotek online. 

REQUEST TO REMOVEFoxybeat | Mobildiskotek aalborg
http://www.foxybeat.dk/

Mobildiskotek Foxybeat byder jer velkommen! Du er landet på et de mest erfarne mobildiskoteker i Danmarks hjemmeside. Vores DJs underholder årligt til 350 ... 

REQUEST TO REMOVEMobildiskotek i Midtjylland - Prøv vores mobildiskotek i Jylland
http://www.firedisko.dk/

Firedisko mobildiskotek tilbyder alt i fest, farver, lysshow og dj's og fotograf. Få den komplete festpakke hos Firedisko. 

REQUEST TO REMOVELyd, Lys & AV Udlejning - Mobildiskotek | DJ's | Eventløsninger
http://www.vanilla.dk/

Lyd & Lys udstyr fra Vanilla Sound & Light - Vi laver alt produktion: Lyd & Lys Udlejning, Mobildiskotek, DJ's, Karaoke, osv. Fornuftige priser og kvalitets ... 

REQUEST TO REMOVEMobildiskotek Dancefloor
http://www.dancefloor.dk/?PageID=6

Gæstebog Skriv et indlæg Kasper 2011.03.05 Det kunne være rart vis i ville smide billederne fra den skolefest på Rolighedsskolen i Thisted ind på hjemmesiden. 

REQUEST TO REMOVEDiskotek Free - Gratis professionelt mobilt diskotek ...
http://www.diskotekfree.dk/

Velkommen til Diskotek Free. Vi leverer bar (med bl.a. drinks, fadøl, shots, sodavand, vand og kaffe), barpersonale, lys, lyd og professionel DJ til din fest, uden ... 

REQUEST TO REMOVEBooking af DJ, Lyd, Lys, Mobildiskotek - Vanilla Sound & Light
http://www.vanilla.dk/index.php?mode=booking

Booking - Vanilla Sound & Light Booking - Vi laver alt produktion vedr dj, lyd, lys, mobildiskotek, osv. Fornuftige priser hvor du får mere for pengene end andre steder. 

REQUEST TO REMOVEDISKOBIL - MOBILDISKOTEK - MUSIK - DJ - DINNERMUSIK TIL ...
http://www.diskobil.dk/profil/referencer.htm

Mobildiskotek der leverer dinnermusik, dansemusik og alsidig festmusik til firmafest, bryllup konfirmation og runde fødselsdage. 

REQUEST TO REMOVEJukebox Udlejning | Karaoke Udlejning | Diskoteker | Slush Ice |
http://www.avalance.dk/

Lej Jukebox, Karaoke, Diskolys, Slush Ice, Soft Ice og Pospcorn 

REQUEST TO REMOVE:: DingDong ::
http://www.dingdong.dk/

Festmusik. Mangler du en hyggepianist og/eller et mobildiskotek til festen? Hyggepianist; Mobildiskotek . PracticalJokes - ha' det sjovt på andres bekostning 

REQUEST TO REMOVEDJ Flemming Kiil, musik til firmafest, privatfest, temafest
http://www.flemmingkiil.dk/

DJ Flemming Kiil leverer musikken til jeres firmafest, bryllup, fødselsdage, byfest, temafest, julefrokost, Dj Flemming Kiil & Kiil Discoshow 

REQUEST TO REMOVEDiskotekerne.dk - Danmarks billigste lyd- og lysudlejning
http://www.diskotekudlejning.dk/shop/frontpage.html

Her finder du alt inde for lyd- og lysudlejning, musikanlæg, lyseffekter, røgmaskiner, spejlkugler, laser lys, UV lys og meget mere! 

REQUEST TO REMOVEFestmusik - Dinnermusik - Morgenmusik - Dansemusik mm. -
http://www.festfagbogen.dk/Liste.php?Branche=Musik

Her finder du solomusikere, duo'er, trio'er, bands, DJ's, jukeboxe og meget mere til din næste fest. 

REQUEST TO REMOVEBreakout, Mobildisko, Konferencer, Diskotek, Break-out.dk ...
http://www.break-out.dk/

Breakout, Mobildisko, Konferencer, Diskotek, Break-out.dk, Breakout.dk, Mobildiskotek, Lys, Lyd, Lasershow, Sne, Skum, Show, Mobil diskotek, Diskotek, Cult, Fest ... 

REQUEST TO REMOVEHer vil du kunne se andre domæner på Internettet, som går ...
http://www.festsangeogsangtekster.dk/Links.html

Her vil du kunne se andre domæner på Internettet, som går ind under kategorien festsange og fest generelt. Billig standup - både til firmafester og julefrokoster. 

REQUEST TO REMOVEFestsange sammensætter du da selv ! - Festsange med musik og ...
http://www.festsange.org/Fodselsdag.html

Sangen handler om at fødselaren bare er bedre end sine gæster. Omkvædet: Jeg håber I jer sammen tar' og blir' lidt mer' som mig!:. 

REQUEST TO REMOVEFestsange med musik og sang til bryllup konfirmation fødselsdag
http://www.festsange.org/Velkommen-oversigt.html

Velkommen og Velbekomme tekster ! Flertal: Bryllup, Kobberbryllup og Sølvbryllup. Klik her ! Ental: Fødselsdag, Konfirmation og Svendegilde. klik her ! 

REQUEST TO REMOVESTC scener - lys og lyd - mobilscener
http://www.stc.dk/

STC scener - lys - lyd v/Morten Lind · Fredensvej 18 · 4295 Stenlille · Tlf. (+45) 40 63 42 24 · 

Mobildiskotek for de voksne, Voksne DJ til fest.hørløkke tværvej 16500VojensSyddanmark24272581 https://static.tuugo.dk/images/833/15/mobildiskotek_for_de_voksne.jpg https://static.tuugo.dk/images/573/641/mobildiskotek_for_de_voksne.jpg
 
We and third party providers from us use cookies on our pages. By continuing to browse our pages you agree to that and accept our Cookie Policy.