You are in www.tuugo.dk Please select the language you prefer:

Close

Measurelet
     
 
Elektrovej 331, 2800
Show on map
id0110003642609
Other search results for: Measurelet
REQUEST TO REMOVEMeasurelet: Effektiv & optimeret måling af væskeregnskab
https://measurelet.com/

Der bliver brugt mange materialer til proceduren. Measurelet Scale kan gøre en forskel på COVID-19 afdelinger på grund af forbedret hygiejne i forbindelse med måling af patienternes væskeregnskab. Det gamle er ubehageligt og ulækkert. Det nye system med Measurelet Scale er noget af det bedste og nemmeste at bruge. 

REQUEST TO REMOVEProdukter - Measurelet
https://measurelet.com/produkter/

Measurelet FluidMonitor gør det muligt for sundhedspersonalet at aflæse målinger fra Measurelet Scale på afstand. Med et password, kan sygeplejersken, lægen, SOSU-assistenten eller andet relevant personale via en hvilken som helst computer logge ind på FluidMonitor og tilgå de patient-data der er tilknyttet Deres afdeling. 

REQUEST TO REMOVEDet teknologiske toilet - Measurelet vinder endnu en pris
https://www.rigshospitalet.dk/presse-og-nyt/nyheder/nyheder/Sider/2017/november/Det-intelligente-toilet-Measurelet.aspx

07.11.2017 · Det teknologiske toilet - Measurelet vinder endnu en pris. To sygeplejersker fra Rigshospitalet har opfundet et teknologisk toilet som kan sortere, veje og måle mængden af urin og afføring og derefter sende data direkte til patienternes journaler . Louise Bangsgaard og Marie L. Bagger arbejder til daglig som sygeplejersker på Medicinsk ... 

REQUEST TO REMOVESygeplejersker opfinder det teknologiske toilet Measurelet
https://www.berlingske.dk/virksomheder/sygeplejersker-opfinder-det-teknologiske-toilet-measurelet

06.11.2017 · De to sygeplejersker har det opfundet et teknologisk toilet til sundhedssektoren. Det kan veje og måle mængden af urin og afføring og sende data direkte til patienternes journaler. Målgruppen er sundhedsvæsnet, patienten, sygeplejersken og lægen. De to har arbejdet på idéen siden februar 2017, men har endnu ikke etableret virksomhed. 

REQUEST TO REMOVEMeasurelet ApS - 39939185 - Kongens Lyngby - Se Regnskaber ...
https://www.proff.dk/firma/measurelet-aps/kongens-lyngby/konsulenter/GXOPULI00NR/

Proff.dk giver dig firmainformation om Measurelet ApS, 39939185. Find vejbeskrivelse, kontaktinfo, regnskabstal, ledelse, bestyrelse og ejere. 

REQUEST TO REMOVECase Measurelet | Facilitate
https://facilitate.dk/case-measurelet/

Measurelet er en mindre dansk medtech virksomhed med professionel bestyrelse, der holder til i det udviklende miljø Futurebox på DTU’s område. Measurelet er specialister i måling af væskeregnskaber. De udvikler produkter, der forbedrer processen i forbindelse med måling af patienters væskeregnskab. 

REQUEST TO REMOVEMeasurelet Founder Holding IVS - 39127237 - Virum - Se ...
https://www.proff.dk/firma/measurelet-founder-holding-ivs/virum/konsulenter/GX46CLI00NR/

Proff.dk giver dig firmainformation om Measurelet Founder Holding IVS, 39127237. Find vejbeskrivelse, kontaktinfo, regnskabstal, ledelse, bestyrelse og ejere. 

REQUEST TO REMOVEMeasurelet | LinkedIn
https://dk.linkedin.com/company/measurelet

Hos Measurelet har vi set, at især ældre patienter har taget overraskende godt imod vores produkt Measurelet Scale - det havde vi ikke forventet:-) Vi er derfor ikke længere i tvivl om, at vi fremover skal indsamle endnu flere data og erfaringer bredt blandt patienter, når … 

REQUEST TO REMOVEMeasurelet - Home | Facebook
https://www.facebook.com/measurelet/?__xts__=h-r

Measurelet. 257 likes · 1 talking about this. Vi er specialiseret i måling af væskeregnskab 

REQUEST TO REMOVETest af vægt til udførelse af væskeregnskab i hjemmet
https://www.regionh.dk/vihtek/projekter/measurelet/Sider/default.aspx

Measurelet Scale er en løsning, som indeholder en transportabel vægt og en tablet. Vægten er koblet til en tablet, hvor et stykke software er kodet til at opsamle og gemme data for målingen. Det undersøges, om patienterne kan finde ud af og faktisk får registreret deres udskillelser, samt hvordan de oplever at foretage målingerne i hjemmet. 

MeasureletElektrovej 3312800Kongens LyngbyHovedstadsområdet(+45) 29 92 11 11 https://static.tuugo.dk/images/891/392/7bwehepv_.jpg https://static.tuugo.dk/images/402/737/measurelet_.jpg
 
We and third party providers from us use cookies on our pages. By continuing to browse our pages you agree to that and accept our Cookie Policy.