You are in www.tuugo.dk Please select the language you prefer:

Luk

Luk

  We have detected that you are in USA. Don’t you want to visit    USA   www.tuugo.us?

Illuhair
     
 •  

  About Us

  At miste sit hår er for de fleste en uvelkommen og pinefuld oplevelse. Der knytter sig meget identitet til håret, og derfor kan det føles som at miste sig selv, når man mister sit hår.

  Døjer du med tyndt hår, høje tindinger, måne eller skaldethed? Så kan vi hos Illuhair hjælpe. Illuhair er en dansk virksomhed, der tilbyder behandling af hårtab til mænd og kvinder.

  Vi er opmærksomme på de mange uprofessionelle ydbydere, der lover guld og grønne skove, og vi har derfor startet Illuhair med den idé at skabe større ærlighed, gennemsigtighed og faglighed på det danske marked.

  Vi tilbyder SMP-behandling, der dækker over begrebet Scalp Micropigmentation. Behandlingen er en avanceret kosmetisk hovedbunds-pigmenteringsproces. der på den måde giver en illusion af hår på hovedet. Der er ikke tale om langt hår, men derimod noget der ligner en barberet hovedbund.

  SMP-behandling henvender sig til folk med måne og folk der har tabet håret af genetiske årsager eller pga. sygdom. SMP fra Illuhair gør det også muligt at fjerne fokus fra skæmmende arvæv og at rette op på mislykkede SMP-behandlinger.

  Ønsker du hårtabsbehandling i Århus eller Kolding? Illuhair tilbyder alternativ hårtransplantation i Århus. Illuhair har adresse på Bramdrupskovvej 20A, 6000 Kolding og Grenåvej 117, 8240 Risskov. For at bestille tid til en vejledende konsultation, kontaks Illuhair ved at sende en mail til info@illuhair.dk eller ved at ringe på telefon 28 26 00 83. Vi glæder os til at give dig følelsen af hår igen.

 •  Evaluations of Illuhair:
 •  

  Statistics:

  21times viewed
  420Antal gange på listen
  0Antallet af kontakter
 
Bramdrupskovvej 20a, 6000
Show on map
id0110003641516
Other search results for: Illuhair
REQUEST TO REMOVEScalp micropigmentation i Århus og Kolding - Illuhair, …
http://illuhair.dk/

Scalp micropigmentation (SMP) er en effektiv og smertefri behandling, mod hårtab. Hos os bliver resultater skabt med høj faglighed. Se mere på Illuhair.dk.. 

REQUEST TO REMOVEHårtransplantation kan undgås - Se hvad illuhair kan …
http://illuhair.dk/behandlinger/

Undgå hårtransplantation og får et fuldt sæt illuhair. SMP er en effektiv behandlingsmetode, med minimal vedligeholdelse. Læs mere om SMP og illuhair her.. 

IlluhairBramdrupskovvej 20a6000KoldingSyddanmark
 
We and third party providers from us use cookies on our pages. By continuing to browse our pages you agree to that and accept our Cookie Policy.