You are in www.tuugo.dk Please select the language you prefer:

Close

Close

  We have detected that you are in USA. Don’t you want to visit    USA   www.tuugo.us?

id0110003642153
Other search results for: Gulvafslibning
REQUEST TO REMOVEGulvafslibnings priser - Beregn selv din faste lave pris ...
https://gulvafslibning-priser.dk/

Bag Gulvafslibning-priser finder du DBF, der har mere end 20 års erfaring med både afhøvling og afslibning af trægulve, bordplader, paneler og terrasser i haven. Vi leverer arbejde i høj kvalitet og altid flotte slutresultater med lang holdbarhed. 

REQUEST TO REMOVEGulvafslibning priser – Gulvafslibning pris fra 70,- m2
https://www.ddgm.dk/gulvafslibnings-priser.aspx

Priser på Gulvafslibning og Gulvbehandling pr m2 . Nedenfor ses vores prisliste med faste m2 priser. Vores priser er inklusiv alt herunder moms, materialer, arbejdsløn transport, og diverse udgifter, som kan være forbundet med projektet. 

REQUEST TO REMOVEGULVAFSLIBNING | Billig gulvafslibning med 3 års garanti
https://gulvkanonen.dk/

Skal du bruge en professionel og seriøs gulvsliber? Vi giver dig den bedste pris gulvafslibning og rykker hurtigt ud. Du får 3 års garanti på arbejdet. Se vores kundeanmeldelser, og vurdér selv. Vi har mange års erfaring indenfor afslibning og efterbehandling af alle typer trægulve. Få et tilbud nu. 

REQUEST TO REMOVEGulvafslibning København - Billig afslibning til lave ...
https://www.ddgm.dk/

25 års erfaring med gulvafslibning og altid i høj kvalitet. Vi udfører alle former for gulvafslibning København fra kun 70,- pr m2. Gratis rådgivning om valg af gulvbehandling 

REQUEST TO REMOVEGulvafslibning i København → Professionelt håndværk i ...
https://as-gulvservice.dk/gulvafslibning/

Gulvafslibning udføres alle steder, hvor man har slidte, kedelige, og misfarvede gulve. Gulvafslibning kan udføres på alle typer massive trægulve og lamelgulve, uanset træsorten. Med gulvafslibning fjernes den gamle gulvbehandling. I de fleste tilfælde kan man blot nøjes med gulvafslibning. 

REQUEST TO REMOVEGulvafslibning København - Få afslibning af gulve i hele ...
https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-gulvafhoevling/gulvafslibning-koebenhavn/

Vi anbefaler altid, at der udføres gulvafslibning først, da det støver en smule under afslibning af gulve. Har du nymalede vægge, vil det være en skam, hvis de bliver beskidte efter en gulvafslibning er færdig. Det skal dog siges, at du sagtens kan støve væggene af, hvis du har malet før en gulvafslibning. 

REQUEST TO REMOVEGulvafslibning - Hyr En Billig og Professionel Gulvsliber
https://gkservice.dk/

Gulvafslibning. I langt de fleste tilfælde er en gulvafslibning tilstrækkelig. En gulvafslibning indebærer typisk, at der fjernes omkring en millimeter træ, og det er som regel nok til, at overfladiske ridser og misfarvninger forsvinder. En afslibning af dit gulv og en grundig efterbehandling vil give trægulvet nyt liv i … 

REQUEST TO REMOVEDavids-gulvsafslibning.dk - Høj kvalitet hver gang
https://davids-gulvafslibning.dk/

Med gulvafslibning eller gulvafhøvling kan du næsten fjerne alle skader som er på dit trægulv, men i nogle tilfælde er det ikke er nok. Hvis dit trægulv har meget dybe skader, kan du blive nød til, at leve med nogen af disse skader, da de ikke kan fjernes med en afslibning eller afhøvling. 

REQUEST TO REMOVEDBF Gulvservice - Gulvafslibning med 25 års erfaring ...
https://dbf-gulvservice.dk/

Gulvafslibning og DBF Gulvservice. Med mere ende 25 års erfaring tilbyder vi dig veludført arbejde af fagfolk med stor ekspertise. Vi besøger kunder på hele Sjælland, om du er privat, boligforening eller virksomhed, er vi tilrådighed med kompetent råd og vejledning, så … 

REQUEST TO REMOVEGulvafslibning i hele landet | Slibning fra 50 kr. pr. m2
https://dingulvservice.dk/gulvafslibning/

En gulvafslibning afhænger af gulvet tilstand og træsort, og om det er parketgulve eller bræddegulve. Hvis trægulvet er meget nedslidt, eller tidligere har fået lavet en gulvafslibning eller flere, kan du risikere, at slidlaget på dit gulv ikke længere er tykt nok. 

GulvafslibningKøbenhavnKøbenhavnHovedstadsområdet45 50 38 43 38
 
We and third party providers from us use cookies on our pages. By continuing to browse our pages you agree to that and accept our Cookie Policy.