You are in www.tuugo.dk Please select the language you prefer:

Close

Close

  We have detected that you are in USA. Don’t you want to visit    USA   www.tuugo.us?

Dynamostol
     
 
Industrivej 38 C, 4000
Show on map
id0110003642272
Other search results for: Dynamostol
REQUEST TO REMOVEDynamostol | Ergonomisk stol | Se den betagende design stol
https://www.dynamostol.dk/

Dynamostol er en betagende serie af ergonomiske stole lavet til dig der vil styrke din core og undgå smerter i den øvre del af kroppen. Se udvalget her. 

REQUEST TO REMOVEBest Quality Ergonomic Office Chairs for Sale ... - …
http://dynamostol.com/

Reduce your back pain by replacing regular office chairs with our extensive range of Ergonomic Office Chairs at Dynamostol. Buy at reasonable price. 

REQUEST TO REMOVEDynamostol InCharge | Se de hæderkronede InCharge stole her
https://dynamostol.dk/dk/incharge

InCharge designet af Nanna Ditzel. I 1998 designede Nanna Ditzel Dynamostol InCharge. Stolen er vores designperle, som giver dig en fornemmelse af at være i kontrol - ikke bare i forhold til dine arbejdsopgaver, men også overfor dig selv og dit velbefindende. 

REQUEST TO REMOVEDynamostol Classic sadelstol: Gør din ryg stærkere!
https://www.ergopartner.dk/dynamostol-classic-sadel-stol.html

Med en Dynamostol er du sikret en god arbejdsstilling så du kan arbejde med fuld koncentration hele dagen. Du undgår samtidig at blive forstyrret af smerter i skuldre, nakke eller ryg på en travl arbejdsdag. Det ergonomisk sadelformede sæde leveres med aftageligt betræk, så det nemt kan vaskes eller renses. 

REQUEST TO REMOVEDynamostol Incharge Flex sadel stol: Styrk din ryg!
https://www.ergopartner.dk/dynamostol-incharge-flex-sadel-stol.html

En Dynamostol giver dig en god og korrekt arbejdstilling, så du kan arbejde med øget koncentration hele dagen! Incharge Flex modellen har et fleksibelt og "levende" sæde, der giver en mere aktiv siddestilling og styrker din krop maksimalt. Vi mennesker er skabt til bevægelse og variation. 

REQUEST TO REMOVESadelstol - Aflaster Din Krop Når Du Sidder - Bestil Nu
https://dk.gloriamundicare.com/dynamostol-incharge-flex.html

Når man sidder i Dynamostol Incharge Flex og på dets fleksible sæde, vil man naturligt opnå en ret siddestilling og have høj bevægelsesfrihed, og man vil endvidere undgå lænde-, nakke-, skulder- og rygsmerter samt kredsløbsproblemer, som vil forekomme ved at … 

REQUEST TO REMOVEDynamostol - Find din stol her - Ergoshop
https://ergoshop.dk/shop/dynamostol-104c1.html

Dette inspirerede Claus, til at fremstille den første prototype af dynamostol. I dag er visionerne om en mere aktiv siddeposition, med henblik på hindring af rygsmerter stadig i spil, og hans søn Jacob Lundsgaard nytænker designs, dog med samme tanke. 

REQUEST TO REMOVEHjælpemiddelbasen - Dynamostol Classic fra Dynamostol ApS
https://hmi-basen.dk/r11x.asp?linkinfo=41177

Dynamostol Classic. Føj til huskeliste. Formålet med stolen er at sidde sig stærk og forebygge smerter i nakke, skuldre og ryg. Betræk i bommuld. Betræk fås også i kunstskind, uld eller mikrofiber. Forhandler Dynamostol ApS Industrivej 38 E 4000 Roskilde. 46 75 09 70 info@dynamostol.dk 

REQUEST TO REMOVEHuge Collection of Ergonomic Office Chairs ... - …
https://dynamostol.com/en/all/

Find premium collection of saddle chair, lab, dentist chair for bad back online. 

REQUEST TO REMOVEHjælpemiddelbasen - Dynamostol Incharge fra Dynamostol ApS
https://hmi-basen.dk/r11x.asp?linkinfo=4278

Dynamostol Incharge. Føj til huskeliste. Formålet med stolen er at sidde aktivt og således forebygge smerter i nakke, skuldre og ryg. Fås med Flex-sæde, armstøtte, fodbetjening (Clinical) eller fodring, samt hjul med belastningsbremse. Forhandler Dynamostol ApS Industrivej 38 E 

DynamostolIndustrivej 38 C4000RoskildeHovedstadsområdet+4546750970 https://static.tuugo.dk/images/552/914/dynamostol_.jpg https://static.tuugo.dk/images/68/550/dynamostol_.jpg
 
We and third party providers from us use cookies on our pages. By continuing to browse our pages you agree to that and accept our Cookie Policy.