You are in www.tuugo.dk Please select the language you prefer:

Close

Close

  We have detected that you are in USA. Don’t you want to visit    USA   www.tuugo.us?

Botilbud til voksne København
     
 
Melchiors Plads 4 stth, 2100
Show on map
id0110003642076
Other search results for: Botilbud til voksne København
REQUEST TO REMOVEBotilbud - Altiden
https://www.altiden.dk/voksne/botilbud/

Altiden tilbyder ophold i botilbud til unge og voksne med behov for støtte, hvor fokus er den hjemlige følelse og det indholdsrige hverdagsliv. 

REQUEST TO REMOVEDag- og botilbud til voksne - socialministeriet.dk
https://socialministeriet.dk/arbejdsomraader/handicap/dag-og-botilbud-til-voksne/

Dag- og botilbud til voksne med handicap Kommunen skal tilbyde aktivitets- og samværstilbud, beskyttet beskæftigelse og botilbud til de voksne med handicap, der har behov for det. 

REQUEST TO REMOVEBotilbud - oversigt | Sønderborg Kommune
https://sonderborgkommune.dk/borger/botilbud-oversigt

Botilbud til borgere med fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse. Vil du søge om ophold i et midlertidigt eller et længevarende botilbud, skal du visiteres af handicap- og psykiatriafdelingen. 

REQUEST TO REMOVEBotilbud til voksne - Gentofte Kommune
https://www.gentofte.dk/da/Borger/Social-og-handicap/Handicap-og-psykiatri/Boliger-med-st%C3%B8tte-og-botilbud/Botilbud-til-voksne

I Gentofte Kommune ligger en række forskellige botilbud og bofællesskaber til mennesker med en nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne. Alle botilbud består af en privat bolig - rum eller lejlighed - samt fælles faciliteter og opholdslokaler til aktiviteter i hverdagen, som deles af beboere i botilbuddet. 

REQUEST TO REMOVEBotilbud - Aabenraa Kommune
https://www.aabenraa.dk/borger/aeldre-og-handicappede/handicap-og-psykisk-sygdom/sociale-og-psykiske-problemer/botilbud/

Botilbud Kommunen skal behandle spørgsmål om ansøgning til en særlig bolig eller særlig indretning af boligen. Det er kommunen, der afgør, om man har ret til hjælp. 

REQUEST TO REMOVEBotilbud | Socialpsykiatrien
https://gbs-socialpsykiatrien.dk/profil/vero-eos/botilbud

Socialpsykiatriens døgnboliger under servicelovens § 107 og § 108 er botilbud til borgere med svære sindslidelser, demens, senhjerneskade og sindslidende med misbrugsproblematik (dobbeltdiagnose). 

REQUEST TO REMOVEVelkommen til Bostedet Vendelbo - Opholdssted …
https://bostedetvendelbo.dk/

Bostedet Vendelbo - et socialpsykiatrisk bosted i hjertet af Nordjylland. Bostedet Vendelbo er et behandlings-, udviklings-, og botilbud for voksne med psykiske lidelser. 

REQUEST TO REMOVEBotilbud - Brønderslev Kommune
http://www.bronderslev.dk/Borger/Handicap/TilbudTilVoksneMedHandicap/Botilbud.aspx

Er du voksen og udviklingshæmmet, og vil du gerne bo i din egen lejlighed, hvor du kan få støtte og vejledning - samtidig med at du bor sammen med andre i et fællesskab? Så har Brønderslev Kommune en vifte af tilbud til dig. 

REQUEST TO REMOVEBotilbud efter serviceloven og almenboligloven …
https://www.dukh.dk/viden-selvhjaelp/vokseomradet/botilbud

Når man taler om rettigheder, opholdsbetaling mv. i botilbud er det vigtigt, at man ved, hvilken bestemmelse tilbuddet er oprettet efter. Botilbud er oprettet enten efter servicelovens § 107/§ 108 (midlertidige/varige) eller efter almenboliglovens § 105 med støtte efter serviceloven. 

REQUEST TO REMOVEBoligerne - Botilbud Ebberød | Rudersdal Kommune
https://www.rudersdal.dk/indhold/botilbud-ebberod

Boligerne - Botilbud Ebberød. Botilbud Ebberød er et botilbud, som består af tre huse, der ligger tæt på hinanden. Husene ligger midt i naturskønne omgivelser i Ebberød, der er omkranset af Rude Skov. 

REQUEST TO REMOVEBotilbud § 107 – Find Botilbud
https://findbotilbud.dk/opholdssteder-kategori/botilbud-%c2%a7-107/

Botilbud efter §107, er et midlertidigt botilbud. Dette tilbud er målrettet, personer med fysisk eller psykisk nedsat funktionsevne. Eller andre særlige sociale problemstillinger. 

REQUEST TO REMOVEBihuset botilbud - Roesskovsvej
http://autismecentersyddanmark.dk/wm425190

Fotograf Signe Weber Nielsen . Bihuset Roesskovsvej er et botilbud til børn og unge med gennemgribende udviklingsforstyrrelser indenfor det autistiske spektrum, herunder infantil autisme, atypisk autisme og asperger syndrom. 

REQUEST TO REMOVEBotilbud - aarhus.dk
https://aarhus.dk/borger/personlig-hjaelp-og-stoette/psykisk-sygdom-og-saarbarhed/voksne-med-psykisk-sygdom-eller-saarbarhed-og-hjemloese/botilbud-og-bofaellesskaber/botilbud/

Korsagergården. Botilbud til dig, der er 18-65 år og har psykiske og sociale problemer og måske har brug for længerevarende ophold i et omsorgsbetonet og socialt støttende tilbud. 

REQUEST TO REMOVEBotilbud § 107 – Tiponi
https://tiponi.dk/botilbud-%C2%A7-107/

Skip to content. Forside; Under konstruktion (Indsatser/forløb) Botilbud-§107 ... Home / Botilbud § 107 

REQUEST TO REMOVEBotilbud - Specialområde Autisme
https://www.sau.rm.dk/Tilbud/botilbud/

Specialområde Autisme Samsøvej 33 8382 Hinnerup Mail: sau@ps.rm.dk Tlf: 7847 6500 Se placering på kort 

REQUEST TO REMOVEBotilbud - Socialpsykiatrisk Center Nord-Vest …
https://centernordvest.kk.dk/botilbud

Et botilbud er et tilbud for voksne mennesker med psykiske og/eller sociale problemer, som har behov for støtte i dagligdagen. Der findes både botilbud, der … 

Botilbud til voksne KøbenhavnMelchiors Plads 4 stth2100Copenhagen ØHovedstadsområdet+45 40 40 92 40 https://static.tuugo.dk/images/824/520/botilbud_til_voksne_københavn.jpg https://static.tuugo.dk/images/958/611/botilbud_til_voksne_københavn.jpg
 
We and third party providers from us use cookies on our pages. By continuing to browse our pages you agree to that and accept our Cookie Policy.