You are in www.tuugo.dk Please select the language you prefer:

Luk

Luk

  We have detected that you are in USA. Don’t you want to visit    USA   www.tuugo.us?

Base2
     
 •  

  About Us

  Støttekontaktprojektet Base2 holder til i København og er for unge, der har udfordringer. Det kan eksempelvis være et form for misbrug eller kriminalitet, der er problemet, som Base2 kan være hjælpe med vha. deres støttekontaktprojekt. Støttekontaktprojektet udbyder f.eks. familierådgivning, mentoring for unge mennesker eller en støttekontaktperson for unge. En mentor kan hjælpe unge straffedømte. Her arbejder mentoren med at vende den unges syn på samfundet og sig selv til noget positivt. Med familierådgivning på Frederiksberg eller et andet sted i København inddrages forældrene i en vis grad, så de lærer at forstå deres barns svære virkelighed bedre. Støttekontaktprojektet arbejder sammen med kommunen og udbyder for eksempel en støttekontaktperson for unge, der kæmper med kriminalitet eller et misbrug. Dette er et fordel for kommunen, da det er et billigere alternativ til en anbringelse uden for hjemmet. Læs mere om Base2 på deres hjemmeside base.dk eller kontakt dem via e-mail eller telefon på 22 42 60 07.

 •  Evaluations of Base2:
 •  

  Statistics:

  3times viewed
  13Antal gange på listen
  0Antallet af kontakter
 •  

  Keywords:

  Health & Medicine, misbrug, Health & Medicine København K, misbrug København K

  Base2 - København K - Hovedstadsområdet - base2.dk

 
Ved Kanalen 1 st tv, 1413
Show on map
id0110003641953
Base2Ved Kanalen 1 st tv1413København KHovedstadsområdet https://static.tuugo.dk/images/204/634/base2_.jpg https://static.tuugo.dk/images/204/634/base2_.jpg
 
We and third party providers from us use cookies on our pages. By continuing to browse our pages you agree to that and accept our Cookie Policy.