You are in www.tuugo.dk Please select the language you prefer:

Luk

Luk

  We have detected that you are in USA. Don’t you want to visit    USA   www.tuugo.us?

 •  

  About Us

  Bag Vægttabsninja står Thomas Bentsen, kostvejleder og træner, der tilbyder individuelt tilrettelagt træning og kostvejledning online. Han mener, at vi alle kan nå de mål, de sætter sig. Vi kan allesammen skabe os det liv, vi ønsker via omlægning af vores vaner - og ikke pga. ekstra viljestyrke.

  Han arbejder ud fra en mission om at hjælpe dig med at højne din livskvalitet, uanset om du har et mål om at øge dit vægttab, få større muskelvækst eller ønsker større sundhed i hverdagen generelt.

  Hos Vægttabsninja arbejder Thomas ud fra en empatisk tilgang. Ingen mennesker er ens, og derfor har de også behov for forskellige metoder. Derfor vil ethvert forløb altid være tilpasset det enkelte menneske og det der motiverer netop dem.

  Målet med et forløb hos Thomas er altid at give hans klienter en lærende udvikling, så det enkelte menneske bliver uddannet til at fortsætte den gode udvikling, så den er vedvarende.

  Ønsker du hjælp til træning eller kostvejledning, er du altid velkommen til at kontakte Vægttabsninja. Du kan komme i kontakt med Thomas på telefon 31 21 07 42 eller via mail til thomas@vaegttabsninja.dk.

  Vægttabsninja
  Annebergvej 41
  9000 Aalborg
  31 21 07 42

 •  Evaluations of Vægttabsninja:
 •  

  Statistics:

  38times viewed
  513Antal gange på listen
  0Antallet af kontakter
 
Annebergvej 41, 9000
Show on map
id0110003641591
VægttabsninjaAnnebergvej 419000AalborgNordjylland31210742
 
We and third party providers from us use cookies on our pages. By continuing to browse our pages you agree to that and accept our Cookie Policy.