You are in www.tuugo.dk Please select the language you prefer:

Luk

Luk

  We have detected that you are in USA. Don’t you want to visit    USA   www.tuugo.us?

Mund Zu Mund Media
     
Luk X

Mund Zu Mund Media
   Not evaluated yet
 •  

  About Us

  Mund zu Mund Media hjælper mindre og mellemstore virksomheder med videoproduktion, videoreklame og professionelle billeder til brug i markedsføringen. Vi rådgiver om online markedsføring og opretter video- og billedannoncer på Facebook, Instagram og YouTube for vores kunder, så investeringen giver målbare resultater. Video og billeder leveres i flot kvalitet og til en billig pris, da alle overflødige omkostninger er skåret fra. Vi arbejder med et netværk af professionelle udenlandske freelancere, professionelle fotografer der leverer i høj kvalitet til meget konkurrencedygtige priser.

  Besøg vores hjemmeside mund zu mund dot dk for mere information.

  [ENGLISH] - With Mund zu Mund Media helps companies with marketing through the production of commercials, video and video ads on Social media.As a consultant, take care of the entire planning, production and publishing process, so I will also call myself and my company for a visual social media advertising agency.

           |   Our company in social networks

 
Levantkaj 4-14, 2150 Nordhavn, 4000
Show on map
id0110003641555
Other search results for: Mund Zu Mund Media
Tandlægebladet - Tandlaegebladet.dk

Tandlægebladet er Tandlægeforeningens medlemsblad. Det udkommer på tryk 12 gange om året i 6.138 eksemplarer og løbende på Tandlaegebladet.dk. 

Hodjanernes Blog | En politisk ukorrekt samling af …

En politisk ukorrekt samling af tekster af kritisk tilsnit 

hammersmeden.wordpress.com - HAD ER NATURLIGT ...

»Ingen er en større slave end han som tror sig fri, uden at være det.« (Goethe) 

POLSKE NATIONALISTER VISER VEJEN: ILDSPÅSÆTTELSE …

Det ser ud som om de viser vejen til en civil krig mellem muslimer og hvide. Det er præcis det som jøderne ønsker. Ville det ikke have været bedre hvis de havde ... 

Kødmaskinen – Historier fra Anarkocity. | SORTE FANE …

Kødmaskinen – Historier fra Anarkocity. Et manifest og utopi. Skrevet af Rosa og Peter. Første side: At være herre over tid og rum. Kapiteler: Hej med dig. 

Retrospektiv fortegnelse | Gert Pedersens blog

Her en samlet oversigt over mine hidtidige (d.v.s. indtil 13. sept. 2012) blogbidrag på og blocnotesimma.wordpress.com, i kronologisk orden. 

Kroning International Antikvarboghandel

Antikvariatet er på 450 m² og har et stort udvalg på over 150.000 bøger. Mindst 75.000 af bøgerne er danske. Der også et stort udvalg i tysk, engelsk, norsk ... 

Mund Zu Mund MediaLevantkaj 4-14, 2150 Nordhavn4000CopenhagenNordjylland+45 53272828 http://static.tuugo.dk/images/238/350/mund_zu_mund_media.jpg http://static.tuugo.dk/images/936/773/mund_zu_mund_media.jpg