You are in www.tuugo.dk Please select the language you prefer:

Luk

Luk

  We have detected that you are in USA. Don’t you want to visit    USA   www.tuugo.us?

Cawalli
     
 •  

  About Us

  Hos Cawalli er vores slogan: Because your beauty matters. Det er det, fordi vi går meget op I vores kunders oplevelse i og uden for vores salon og klinik. I selve klinikken værner vi om luksus og professionalisme, så du uden for vores fire vægge kan mærke den magi, en ny klipning, make-over, massage eller fedtfrysning medfører. Vi er en moderne frisør i Holstebro, der praler af kvalitet helt ud i fingerspidserne. Det er nemlig vores hænder, der bærer ansvaret for at give dig det pift eller den forvandling, du drømmer om. Det er det, uanset om du vil forvandle dit look med en ny frisure, en voksbehandling, make-up eller semi permanent make-up, spraytan eller måske bare en gang wellness massage, der løsner kroppen og giver ny energi. Uanset hvad du er til, glæder vi os til at tage i mod dig i vores salon og klinik, hvor du altid møder en forrygende fagkyndig frisør eller kosmetolog. Vi glæder os til at hilse på dig hos Cawalli.

 •  

  Åbningstider:

  yderligere information:Tirsdag, Onsdag, Fredag 9:00am – 5:00pm, Torsdag 09:00am–06:00pm, Lørdag 08:00am – 01:00pm
 •  Evaluations of Cawalli:
 •  

  Statistics:

  19times viewed
  93Antal gange på listen
  0Antallet af kontakter
id0110003641656
Related Content for: Cawalli
cawalli.dk - Frisør Holstebro

Moderne herre- og dameklip, farve, bryn, vipper m.m. Få et nyt inspirerende look hos Cawailli frisør i Holstebro. Book tid online eller ring på 97 42 02 92. 

Mød team Cawalli - hvem gemmer sig bag den kyndige saks?

Mød din frisør og kosmetolog og læs hvorfor holdet hos Cawalli er de helt rette til at give dig en flot og fantastisk forvandling. Du kan hilse på personalet her. 

Cawalli, Holstebro - Krak.dk

Kontaktinformation på Cawalli Holstebro, telefonnummer, adresse, se information for firmaer. 

Frisør åbner nyt skønhedshus | Holstebro | dagbladet ...

Teamet i Cawalli består af otte kvinder:Ann Sørensen, frisør-assistent, der er uddannet i vippe extension og spraytan Sarah Pedersen, frisør-assistent, der er uddannet fra My Style i Holstebro. Maibrit Line Truelsen, der er fjerde års elev. 

Medie af Cawalli fra Cawalli23 C. - 21148478 - tupalo.dk

Photos and Media of Cawalli. Uploaded on torsdag, 29. marts 2018, 12:42. 

Cawalli - Holstebro - Se Regnskaber, Roller og mere

Proff.dk giver dig firmainformation om Cawalli. Find vejbeskrivelse, kontaktinfo, regnskabstal, ledelse, bestyrelse og ejere. 

Just Cavalli Kjoler | Damer | Køb din nye kjole online på ...

Gør hvert øjeblik til en fest med Just Cavalli kjoler.De smukke og overdådige mønstre suger dig ind i et magisk univers af mystik og luksus. Her er ikke kun tale om tøj. 

Cawalli, Holstebro | firma | degulesider.dk

Kontaktinformation på Cawalli Holstebro, telefonnummer, adresse, se information for firmaer. 

Behandlingssteder og adresser - neuroklinikken.dk

HOLSTEBRO: “Cawalli”, Struervej 141, 7500 Holstebro. Neuroklinikken - Sdr Højrupvej 6, 5750 Ringe - TLF: 21 43 66 96 - Mail: just@neuroklinikken.dk Designet af Standoutmedia Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores tjenester accepterer du vores brug af cookies. ... 

Frisør Holstebro Struervej | firmaer | degulesider.dk | side 1

Frisør Holstebro Struervej - firmaer, adresser, telefonnumre. Combi-Frisøren er din lokale partner, når du søger en familiefrisør. 

Holstebro | Nyheder fra Holstebro | Dagbladet Holstebro ...

Nyhedsmedie med den mest omfattende journalistiske dækning af Holstebro 

Style Vision | Negle

Negle er smukke, hvis du plejer dem godt. Det er vi gode til i StyleVision. Læs her om gele-negle, shellac-behandling og manicurer og pedicurer, vi tilbyder 

Klinik Cawalli IVS, Holstebro - Krak.dk

Kontaktinformation på Klinik Cawalli IVS Holstebro, telefonnummer, adresse, se information for firmaer. 

Cawalli - Holstebro - Regnskab - proff.dk

Soliditetsgraden er udtryk for, hvor meget egenkapitalen udgør af den samlede aktivmasse og udtrykker virksomhedens evne til at bære tab. 

My Style

Velkommen. Alle kunder i salonen skal have en positiv oplevelse, baseret på et højt fagligt niveau, hvor der er afsat tid til en professionel og individuel ... 

Frisører fra Herningsholm Erhvervsskole | aoh.dk

Svendeprøve Disse nye frisører har bestået svendeprøve ved Herningsholm Erhvervsskole: Fra venstre: Maibrit Line Truelsen, Lind - Cawalli, Holstebro (bronze ... 

De 10 bedste frisør i Holstebro, Holstebro - …

Cawalli Cawalli. 7500 Holstebro, Danmark . Vis mere . 4. Kontakt. 5. Frisør salon Lagunen Frisør salon Lagunen. 7500 Holstebro ... 

Ansigtsbehandlinger, kropspleje og wellness. Beauty …

Ansigtsbehandlinger, kropspleje, wellness til mænd, kvinder, par, venner/veninder og teenagere i en rolig afslappende atmosfære, hvor DU/I er i fokus. 

Thomsen TreatmentHudpleje & wellness i Holstebro v ...

Professionel og erfaren kosmetolog. Wellness og mange typer behandlinger. Rolige omgivelser. 

Kosmetolog i Holstebro. Behandlinger hos Lise B Skincare

Lise B Skincare. Ansigtsbehandling giver ny næring til din hud. Bestil tid online. Køb gavekort online 

CawalliStruervej 1417500HolstebroMidtjylland45 97 42 02 92 http://static.tuugo.dk/images/910/514/logo_.jpg http://static.tuugo.dk/images/910/514/logo_.jpg