You are in www.tuugo.dk Please select the language you prefer:

Luk

Luk

  We have detected that you are in USA. Don’t you want to visit    USA   www.tuugo.us?

AkuGraf
     
 •  

  About Us

  Velkommen til Akugraf - en akupunkturklinik i Aalborg
  Akugraf er en akupunkturklinik i Aalborg, som tilbyder behandling med nåle eller laser for en lang række psykiske og fysiske lidelser.
  Akupunkturklinikken Akugraf ledes af akupunktør Michael Larsen, som er uddannet Master akupunktør fra Akupunktur Universitetet i 2015. Michael er desuden uddannet som coach fra NLP Aalborg, som NLP Mindfulness Practitioner og i Ennagrammets 9 personlighedstyper. Han kan derfor kombinere behandlingsformerne klassisk akupunktur og samtaleterapi, hvilket er særdeles effektivt ved stressbehandling.

  Hvad er akupunktur?
  I Kina er behandling med nåle blevet udøvet i flere tusinde år, men det var først i 1970’erne, at behandlingsmetoden kom til Vesten. Herefter har den alternative behandlingsmetode fået en fast plads i det danske udbud af behandlinger, og bliver kun mere og mere populært med tiden. Akupunktur er i dag en anerkendt og populær behandlingsmetode i Danmark, hvorfor hver fjerde dansker også besøger en akupunktør årligt.
  Det centrale element ved akupunktur er de karakteristiske tynde nåle, som ved behandling indsættes blidt i huden på udvalgte punkter på kroppen. Tankegangen bag akupunktur bygger på, at kroppen består af systemer/meridianer - og disse forbinder forskellige punkter i kroppen. Nålene hjælper derfor med at få kroppens egen kraft til at afbalancere energierne og til at helbrede sig selv. Akupunkturnåle er meget tynde - næsten så tynde som et hår - de er sterile og kan kun bruges én gang.
  De fleste akupunktører er veluddannede og professionelle indenfor deres felt. Akupunktur er derfor en effektiv behandlingsmetode, hvilket også er grunden til, at det ofte anbefales af læger, fysiologer og andre fagfolk. En akupunktør har typisk kendskab til flere behandlingsmetoder, og udfører behandlinger mod både psykiske og fysiske lidelser ud fra sin viden.

  Hvad koster akupunktur?
  Prisen på en akupunkturbehandling hos Akugraf afhænger af behandlingsformen. Det bedste resultat opnås dog i langt de fleste tilfælde ved gentagne behandlinger, men hvor mange og hvordan vurderes i samarbejde med akupunktøren.

     |   Our company in social networks

 •  

  Åbningstider:

  yderligere information:Klinikken er åben efter aftale.
 •  Evaluations of AkuGraf:
 •  

  Statistics:

  6times viewed
  25Antal gange på listen
  0Antallet af kontakter
id0110003641711
Other search results for: AkuGraf
REQUEST TO REMOVEAkugraf – Din Akupunktør i Aalborg
http://akugraf.dk/

Akugraf er RAB registreret (registreret alternativ behandler) hvilket betyder, at du kan få tilskud til behandlingerne fra Sygeforsikringen Danmark – ligesom flere forsikringsselskaber yder tilskud til akupunktur. 

REQUEST TO REMOVEØjenbehandling – Akugraf
http://akugraf.dk/oejenbehandling/

Generelt kan alle øjenlidelser behandles med AcuNova, dog med undtagelse af nærsynethed hos voksne. Succesraten er over 70% dvs. at over 70% af patienterne opnår en forbedring af synsevnen. 

REQUEST TO REMOVEOfte stillede spørgsmål – Proff Indsigt
http://indsigt.proff.dk/hjaelp-og-kontakt/generelle-sporsmal/

Bliver alle virksomheder vist på Proff? Proff distribuerer virksomhedsoplysninger fra CVR, og viser alle aktive danske virksomheder registreret i CVR. 

REQUEST TO REMOVEKrak NetTjek er en nem måde at holde ... - nettjek.krak.dk
https://nettjek.krak.dk/

Så mange som 37% af kunderne søger efter virksomhedsoplysninger online fravælger virksomheder med forkerte informationer ifølge en undersøgelse foretaget af YP.com. Så hvordan kontrollerer du dine online oplysninger? 

REQUEST TO REMOVEFind akupunktør i Dansk Akupunktur Union
http://www.d-a-u.dk/find-akupunktoer

På kortet kan du se alle behandlere i Danmark. Zoom ind og find dit område. Medlemmer RAB RAB logo ud for navnet betyder, at medlemmet er Registreret Alternativ Behandler, jvf. lov nr. 351 af 19/05/2004.(BEK. nr. 978 af 01/10/2012, gældende) har min. 250 timer akupunktur uddannelse. SA SA-medlem: har min. 250 timer akupunktur uddannelse, … 

REQUEST TO REMOVElink jeg anbefaler - www.finnreiki.dk
http://www.finnreiki.dk/409988773

Kursus i Reiki Healing og Uddannelse. - http://www.finnreiki.dk/ 

REQUEST TO REMOVEAkupunktører Aalborg - Krak.dk
https://www.krak.dk/akupunkt%C3%B8rer/aalborg/p:2/s%C3%B8g.cs

Akugraf 40 50 58... Vis nummer. Michael Larsen, Artemisvej 8, 9210 Aalborg S ... 

REQUEST TO REMOVEBehandling Gug | firmaer | degulesider.dk | side 1
https://www.degulesider.dk/behandling+gug/firmaer

Akugraf. Artemisvej. 8 9210 Aalborg S ... 

REQUEST TO REMOVEAkupunktur Gug | firmaer | degulesider.dk | side 1
https://www.degulesider.dk/akupunktur+gug/firmaer

Akugraf. Artemisvej. 8 9210 Aalborg S ... 

AkuGrafArtemisvej 89210AalborgNordjylland40 50 58 00
 
We and third party providers from us use cookies on our pages. By continuing to browse our pages you agree to that and accept our Cookie Policy.