You are in www.tuugo.dk Please select the language you prefer:

Luk

Luk

  We have detected that you are in USA. Don’t you want to visit    USA   www.tuugo.us?

 •  

  About Us

  Vil din virksomhed lette arbejdsbyrden i forbindelse med Expense Management? Så er Acubiz løsningen. Acubiz er en dansk virksomhed med en international kundeskare, der har det mål at tilbyde en samlet løsning inden for rejseafregning for virksomheder.

  Vi har 2 løsninger, Acubiz EMS, der står for Expense Management Service, og Acubiz Express, der er udtænkt til henholdsvis mellemstore/store virksomheder og mindre virksomheder, der gerne vil have overblik over deres økonomi. Acubiz’ produkter er digitale og samler alt i skyen, så du får en papirløs ordning - vores bilagsløsninger er altså både mere effektive, sikre og miljørigtige.

  Mere end 700 virksomheder i hele verden bruger vores programmer. Vi servicerer blandt andet Saxobank, Slagelse Kommune og Kammeradvokaten, vil du også prøve vores produkter?

  Vores mest populære produkt, Acubiz EMS simplificerer, automatiserer og samler alt inden for rejseafregning og håndtering af bilag, bl.a. kørsel- og godkendelsesprocedurer.

  Vil du have hjælp til håndteringen af din virksomheds Expense Management? Så book et møde og lad os introducere dig for vores produkter. Du finder Acubiz i Birkerød, på Bregnerødvej 133C. Har du spørgsmål, kan du sende en mail til info@acubiz.com eller ringe på 70 214 215.

 •  Evaluations of Acubiz A/S:
 •  

  Statistics:

  3times viewed
  40Antal gange på listen
  0Antallet af kontakter
 
Bregnerødvej 133D, 3460
Show on map
id0110003641661
Related Content for: Acubiz A/S
Acubiz Expense Management Service - digital …

Med Acubiz Expense Management kan I klare rejseafregning digitalt og over mobilen, nemt og hurtigt. Gør jeres rejseafregning papirløs! 

Om Acubiz - frontløberen på Expense Management

Acubiz leverer fremtidssikret Expense Management og distribuerer den på let forståelige vilkår. Vores organisation er Danmarks største på området. Mød os .. 

Boligformer | KAB

Få overblik over de boligtyper, vi udlejer. Vi har boliger til studerende, familier, seniorer og ældre. 

Boligsøgende | KAB

KAB udlejer og administrerer ca. 50.000 almene boliger i hovedstadsområdet. Skriv dig på venteliste nu og begynd at optjen anciennitet. 

Your Acubiz login

LOGIN TO ACUBIZ EMS. Forgotten your password? 

Please enter your email address - …

Please enter your email address Login. © Acubiz A/S 1997 - 2016 

Kørselsregnskab registreres med det samme i Acubiz One!

Kørselsregnskab bliver nemt og fleksibelt, når du bruger Acubiz One app'en. Registrer dine kilometer med det samme - det er slut med lange excelark! 

Acubiz - cloud.frontplanner.com

Acubiz er det nye afregningssystem, du som beboervalgt skal bruge i fremtiden, hvis du skal afregne bilag med afdelingens rådighedskonto eller modtage kørselsgodtgørelse. 

Acubiz søger en EDI-profil med speciale i ...

Acubiz leverer virksomhedsløsninger til elektronisk rejseafregning og er en af Danmarks største på området. Acubiz er et team på 35, ... 

Acubiz Rejseafregning fra Amesto Solutions

Acubiz Rejseafregning er 100% integreret med Visma Business.. Få mere information, kontakt Amesto Solutions på telefon 49 22 46 46. 

Acubiz er en app, der giver nemmere rejseafregning i ...

Rejseafregning er en proces, der optager meget tid og energi i de fleste virksomheder. Med Acubiz kan man optimere den proces og derved spare både tid og penge. 

Med Acubiz er det nemmere og hurtigere at ansøge om ...

Momsrefusion kan godt være en besværlig og tidskrævende affære. Det er det ikke, når man har Acubiz appen. Læs mere om systemet og dets fordele her. 

Acubiz - Rejseafregning med mobilen - Nerd Productions

Vi producerede denne animationsfilm til Acubiz i sommeren 2015. Den skulle i en simpel form forklare hvordan Acubiz’ rejseafregningsværktøj virker og hvorfor det er en praktisk løsning til de fleste virksomheder. 

Husorden, mødeledelse og blanketter | KAB

Acubiz er et system til afregning af bilag, på en hurtig nem og effektiv måde. Tag et billede af bilaget, som er godkendt og anvist; Angiv kontering / formål og ... 

Kontakt Acubiz - Acubiz Expense Management Service

Acubiz A/S. Bregnerødvej 133C. DK-3460. Birkerød. Danmark. CVR: 20 95 05 87. Mød vores team. Vores medarbejdere er engagerede og altid up-to-date med den nyeste ... 

Acubiz A/S - Danmarks Guiden

Gør jeres rejseafregning papirløs ned Acubiz EMS Hos Acubiz er vi leverandør af den mest brugervenlige løsning til elektronisk rejseafregning. Hvor en manuel rejseafregning kan tage op til 60 min pr. gang, kan vores Expense Management System klare hele processen – fra registrering og godkendelse til kontering – på bare 5 minutter. 

Brancheguiden - Acubiz A/S - Computerworld

Læs mere om Acubiz A/S i Computerworld Brancheguiden, der med mere end 1.000 it-leverandører er den mest komplette guide til den danske it-branche. 

Hent Acubiz Capture - Microsoft Store da-DK

Acubiz A/S. Link 1 Link 2 Link 3 Link 4 Link 5 Link 6. Gratis. Hent appen Hent appen Hent appen Hent appen Denne app virker ikke på din enhed. Installer/spil ... 

Acubiz A/S - Birkerød - Roller - proff.dk

Acubiz A/S CVR-nr 20950587 CVRP-nr 1004607294. Sammenlign. Udskriv; Del firmaprofil. Send firmaprofil til email 

ScanCommerce A/S - lidt om firmaet og historien bag

Grundlæggende information om firmaet A/S ScanCommerce. Vi har stor erfaring inden for professionelle e-handelsløsninger med ERP integration 

Acubiz A/SBregnerødvej 133D3460BirkerødHovedstadsområdet70214215 http://static.tuugo.dk/images/219/212/acubiz_a_s_.jpg http://static.tuugo.dk/images/219/212/acubiz_a_s_.jpg